Yalova Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Başkan Adayı Mustafa Tutuk, seçim çalışmaları kapsamında Yalova’da bir dizi temasta bulundu. Başkan Mustafa Tutuk’a ziyaretleri boyunca belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Yalova Belediye Baskan Aday Ak Parti Secim Calisma (8)Başkan Tutuk, Çocukların İlgi Odağı Oldu

Başkan Tutuk, seçim çalışmaları kapsamında şehri karış karış dolaşmaya ve destek istemeye devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyarette bulunan Başkan Tutuk, ilk olarak Yalova Güçlü Okulları’na misafir oldu. Öğrencilerin yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılanan Tutuk, ardından öğretmenlerle bir araya geldi.

Yalova Belediye Baskan Aday Ak Parti Secim Calisma (5)Okul ziyareti ile ilgili konuşan Tutuk, “Kıymetli öğrencilerimizin yoğun ilgisi beni ziyadesiyle mutlu etti. Geleceğe umutla bakan, gözleri ışıl ışıl parlayan kıymetli gençlerimizin her birine teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile bol bol sohbet etme imkânı bulduk. Talep ve önerilerini dinledik. Çocuklarımızın eğitimlerine destek olmak adına belediye olarak imkânlarımız dâhilinde her konuda öğretmenlere ve öğrencilerimize destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Yalova Belediye Baskan Aday Ak Parti Secim Calisma (6)Başkan Tutuk, ziyarette müdür ve müdür yardımcıları ile de görüşmeler gerçekleştirdi. Okulun faaliyetleriyle, öğrencilerin yetenekleri ve ilgi alanları hakkında da bilgiler alan Tutuk, belediye tarafından sanattan kültüre, eğitimden spora çocuklara yönelik verilen hizmetleri anlatıp yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

‘Borç 322 Milyon TL’ ‘Borç 322 Milyon TL’

Yalova Belediye Baskan Aday Ak Parti Secim Calisma (7)Hayırlı İşler, Bol Kazançlar Diledi

Tutuk, okul ziyareti sonrasında Yalova Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni ziyaret etti. Terminalde faaliyet gösteren seyahat acentelerinin yazıhanelerini tek tek ziyaret ederek çalışanlarla sohbet eden Tutuk, otogar esnafının talep ve önerilerini dinledi, çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunup esnaflara hayırlı işler ve bol kazançlar diledi.

Yalova Belediye Baskan Aday Ak Parti Secim Calisma (3)Tutuk, “En Büyük Motivasyon Kaynağımız”

Tutuk’un bir sonraki durağı STAR AVM oldu. Mağazaları ve kafeleri tek tek ziyaret eden Tutuk, esnaf ve vatandaşlara 4 yılda yaptığı çalışmaları aktararak yeni dönem için yapacağı projeleri hakkında da bilgiler verdi. Vatandaşlardan yaklaşan seçim öncesi desteğini yineleyen Tutuk, “Kapı kapı, dükkân dükkân geziyoruz. Zaten sürekli sahada olan bizler için hemşehrilerimizle iç içe olmak, gönül gönüle olmak yeni bir şey değil. Biz bunu hep yapıyoruz. Sağ olsun kıymetli hemşehrilerimizin bizlere olan teveccühü, içten karşılamaları, gülen yüzleri en büyük motivasyon kaynağımız” dedi.

Yalova Belediye Baskan Aday Ak Parti Secim Calisma (4)Tutuk, YASİYAD’ın Konuğu Oldu

Gün boyu birçok ziyaret gerçekleştirirken halkla yan yana, omuz omuza olan Tutuk, hem talep ve önerileri dinliyor hem de göreve geldiklerinde izleyecekleri yol haritasını anlatıyor.

Halkın büyük teveccühü ile her gittiği yerde karşılanan Tutuk, iftar sonrasında Yalova Anadolu Sanayici İş İnsanları Yardımlaşma Derneği’ni (YASİYAD) ziyaret ederek iş insanları ile istişarelerde bulundu.

Yalova Belediye Baskan Aday Ak Parti Secim Calisma (1)4 yılda yaptığı çalışmaları anlatıp gelecek dönemde yapılacak projelere de değinen Tutuk, “En pahalı olan şey tecrübedir. Her şeyin eğitimi var ama tecrübenin eğitimi yok. Biz, 4 senede belediye çalışmaları konusunda büyük tecrübe kazandık. Şehrimizi daha iyi tanıdık. Hangi mahallemizin ne gibi bir çalışmaya ihtiyacı var? Bunu en iyi şekilde gözlemledik. İnşallah önümüzdeki seçimler sonrasında kazanırsam en sorunsuz şehir Yalova’mız olacak” dedi.

Tutuk, Sahur Öncesi Nöbetleri Başındaki Taksici Esnafı ile Buluştu

Sahur öncesine kadar ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam eden Tutuk, İskele Taksi, Dörtyol Taksi, Bulvar Taksi ve Marmara Taksi’nin misafir oldu. Taksi durağında nöbetleri başında olan taksici esnafı ile tek tek selamlaşıp halini hatırını soran Tutuk, kendileriyle bol bol sohbet etti.

Tutuk, “Göreve geldiğim ilk günden bu yana, ilimizin bir ucundan diğer bir ucuna kadar her mahallemizi ve şehrimizde hizmet veren esnaflarımızı hiç yalnız bırakmadık. İşleri dolayısıyla bizlerden bir isteği olan ama yanımıza gelemeyen tüm esnaflarımızın ayağına gittik. Yanında olduk. Bu samimi buluşmalarımızda hem Yalova’mızın geleceği hem de sizlerin karşılaştığı zorluklarda destek olabilmek adına istişarelerde bulunmayı sürdüreceğiz” dedi.

Editör: Arda Yavuz