Yalova’da 5’inci Kattan Düşen Çocuğu Kivi Asması Kurtardı Yalova’da 5’inci Kattan Düşen Çocuğu Kivi Asması Kurtardı

Çiftlikköy M.Kemal Anadolu Lisesi tarafından yürütülen ‘Geleceği Dönüştür, Atıkları Geri Dönüşüme At, Hayata Bir Can Kat’ projesiyle okul öğrencilerinin 100 kg. atık pil ve 30 kg. plastik kapak topladığını dile getiren Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, öğrencilerin çevre bilincinin geliştirilmesi ve geri dönüşüme sağladıkları katkı dolayısıyla tebrik ederek, okul adına Çiftlikköy M.Kemal Anadolu Lisesi Müdürü Selda Altan’a teşekkür plaketi takdim etti.

Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Atik Toplama Merkez Lise Ogrenci Odul (2)Çiftlikköy M.Kemal Anadolu Lisesi Müdürü Selda Altan, Proje Koordinatörü Fatma Kaya, öğrenciler Beyza Karababaoğlu ve Öznur Özbey’den oluşan proje ekibini konuk eden Başkan Yele, M.Kemal Anadolu Lisesi öğrencilerinin anlamlı bir projeye imza attıklarını belirterek, “Atık pil ve plastik kapakların geri dönüşümüne destek veren böyle bir projeyi okulumuzun öğrencilerinin, öğretmenlerinin ve idarecilerinin canla başla yürüttüğünü görmek bizi mutlu etti. Öğrencilerimiz proje kapsamında 100 kilo atık pil ve 30 kilo plastik kapak toplamışlar. 30 kg. plastik kapakla aynı zamanda Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile belediyemizin ortak yürüttüğü projeye de destek olmuşlar. Böyle projelerin tüm okullarımız için örnek olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Atik Toplama Merkez Lise Ogrenci Odul (4)Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Atik Toplama Merkez Lise Ogrenci Odul (3)

Editör: Arda Yavuz