Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Yalova Milletvekili Tahsin Becan geçtiğimiz günlerde CHP Yalova’nın yerel seçimlerindeki aday adayıkları tanıtımı için Yalova’daydı. Vekil Becan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki çalışmaları için tekrar Ankara’ya dönerken, makamında Yalova’nın en önemli isimlerini ağırlamaya devam etti.

Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı ve beraberindekiler Vekil Becan’ı makamında ziyaret etti. Becan ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından, “TBMM'de ağırlamaktan mutluluk duyduğum Yalova Muhtarlar Derneğimizin kıymetli Başkanı Sayın Mustafa Kandemir ile değerli muhtarlarımız Mehmet Baş, Mehmet Edebali, Mahmut Çınar ve Melih Boz’a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Yalova Muhatarlar Derneği Yönetiminin ziyaretinin ardından bir önemli grup daha Vekil Becan’ı ziyaret etti. Yalova’daki faaliyet gösteren Yalova Doğu ve Güneydoğu Anadolu İş İnsanları Derneği Başkanı ve Üyeleri, Becan’ın makamındaydı. Vekil Becan ziyaretle ilgili Yalova Doğu ve Güneydoğu Anadolu İş İnsanları Derneği Başkanı Murat Yalçınkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Yalçınkaya, Niyazi Kıral, Savaş İpek, Yusuf Aydın ve Onurcan Kazbek’ i Gazi Meclisi’nde misafir ettik. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

CHP’li Başkanlardan Gürel’e Ziyaret CHP’li Başkanlardan Gürel’e Ziyaret

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

yalova-chp-vekil-tbmm-muhtar-dernek-dogu-guneydogu-is-insan-ziyaret (2)yalova-chp-vekil-tbmm-muhtar-dernek-dogu-guneydogu-is-insan-ziyaret (3)

Editör: Arda Yavuz