Üniversite, Çelikelliler’i Konuk Ediyor Üniversite, Çelikelliler’i Konuk Ediyor

yalova-semt77-antrenor-koc-faruk-besok-aciklama-kocaeli (1)Semt77 Yalovaspor Başantrenörü Faruk Beşok, 96-87 kazandıkları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor maçını değerlendirdi. Sezon sonunda hedefleri olan şampiyonluğa ulaşmak istediklerini belirten deneyimli koç, Kocaeli ekibini de maç boyunca ortaya koyduğu mücadeleden ötürü tebrik etti.
Faruk Beşok, hafta sonunda ağırlayacakları OGM Ormanspor’u da taraftarlarının vereceği destekle mağlup edip galibiyet serisine devam etmek istediklerine de vurgu yaptı.
“Rakibimizi mücadelesinden ötürü tebrik ediyorum”
Semt77 Yalovaspor Başantrenörü Faruk Beşok, "Öncelikle Kocaeli BŞB Kağıtspor'u mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Sonuçta bize karşı çok iyi hazırlanmışlar. Artık ligin son 15 haftasındayız. Her rakip ciddi anlamda hem düşmeme, hem de play-off'a kalma mücadelesi veriyor. O yüzden her maça ekstra konsantre olarak çıkmamız lazım. İnsanların beklentisi belki de kolay bir maç olması yönündeydi ama bana göre bundan sonra hiçbir maç kolay değil. Zor bir maçı, sonlara doğru daha konsantre olarak kazanmasını bildik. Dediğim gibi, her maç çok değerli. Birer birer düşünüp, sezon sonunda istediğimiz hedefe ulaşmak istiyoruz. Bu doğrultuda da, cumartesi günü taraftarlarımızın salonumuzu tıklım tıklım doldurmalarını bekliyoruz” dedi.

Editör: Arda Yavuz