Ali Efe Dümeni Manisa’dan, Çayırova’ya Çevirdi Ali Efe Dümeni Manisa’dan, Çayırova’ya Çevirdi

2023-2024 sezonu U15 Türkiye Şampiyonası 2. kademe müsabakaları, 1. kademede grup birincisi olan 22 takımın katılımıyla 6'şar takımlı Yalova, Burdur ve Çorum gruplarında 23-26 Mayıs 2024 tarihlerinde ve 4 takımlı Muş gruplarında ise 24-26 Mayıs 2024 tarihlerinde olmak üzere toplam 4 grupta oynandı. Final karşılaşmaları 2. kademede grup birincisi olan 4 takımın katılımıyla eleme usulüyle Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirleyeceği tarihlerde oynanacak.
Yalova U15 Turkiye Sampiyonasi Beylikduzu Final (3)“Maçlar nefes kesti”
Yalova’nın ev sahipliği yaptığı 2. Kademe maçları öncesinde yapılan kura çekiminde A Grubunda Kullar 1975 Spor, TSE Arabayatağıspor ve Beylikdüzüspor, B Grubunda Tunçspor, Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü ve İznikspor yer aldı.
23-24 ve 25 Mayıs tarihleri arasında Amatör Saha-1’de oynanan nefes kesen grup maçlarının ardından 
İstanbul ekibi Beylikdüzüspor A Grubunu, Bursa temsilcisi İznikspor’da B Grubunu ilk sırada bitirerek finale kaldı.
Son 4’e kalacak takımın belirleyeceği maçta Muhammed Burak Tufan düdük çalarken, Batuhan Akkuş ve Erdem Sırmacı yardımcılıklarını üstlendi. Karşılaşma hızlı başladı. 12. Dakikada İstanbul ekibi Yağız Çokkoç’la öne geçmeyi başardı. Bu gole Bursa ekibi 21’de Arda Anıl Akdaş’la yanıt verdi. 1-1’e gelen mücadelenin 27 ve 31. Dakikalarında Beylikdüzüspor Batu Kayra Çakır ile iki gol daha bulurken ilk yarıyı ve maçı 3-1 kazandı. İznikspor’da Arda Anıl Akdaş, Emir Demirhan ve Ensar Beyaz kırmızı kart gördü. Karşılaşma sonunda her iki takım taraftarının futbolcuları alkışlaması ise güzel görüntülere sahne oldu.

Editör: Arda Yavuz