Emine, Avrupa Şampiyonası’nda Pedal Çevirecek Emine, Avrupa Şampiyonası’nda Pedal Çevirecek

Akköyspor ile Yalova U18 Liginde 24 hafta süren kıyasıya bir yarış içerisine giren Acarspor sezonu 22 galibiyet ve 2 beraberlikle namağlup unvanıyla topladığı 68 puanla şampiyon olarak tamamlamıştı.

 İlimizi U18 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakalarında temsil edecek olan Sarı Lacivertlilerin rakipleri de belli oldu. Kürşat Özkan’ın öğrencileri, Bursa’dan 2, Sakarya’dan 2 ve Kocaeli’nden 1 takımla gruptan çıkma mücadelesi verecek. 24 Nisan Çarşamba günü Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan yapılacak kura çekimi sonrasında Acarspor’un rakipleri ve maç programı belli olacak.

Yalova Acarspor Bilecik Futbol Mac Yolcu Saha (2)İkinci Kademe müsabakaları, Birinci Kademede grup birincisi olan 24 takımın katılımıyla 6 takımlı 4 grupta oynanacaktır. Final müsabakaları ise İkinci Kademede grup birincisi olan 4 takımın katılımıyla eleme usulüyle oynanacaktır.

Acarspor Basın Sözcüsü Alirıza Üstün,” U18 Türkiye Şampiyonası’nda Yalova’mızı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Tarihimizde bu kategoride Türkiye beşinciliğimiz var. Bunu geliştirmenin amacındayız. Genç kardeşlerimize güveniyoruz. İnşallah güzel sonuçlarla ilk etabı tamamlayacağız” diye konuştu.

Editör: Arda Yavuz