Taşköprüspor Lige Katılmıyor! Taşköprüspor Lige Katılmıyor!

Yalovalı futbolcular Gencalp Gencer, Emre Demirok ve Doğukan Polat’ın forma giydiği Bursa Karması yarı finalde Kayseri’yi 2-0 yenerek adını finale yazdırmayı başardı. Üç futbolcumuzda turnuva boyunca sergilediği performansla hem övgü dolu sözler, hem de birçok takımdan transfer teklifi aldı. İstanbul Bölgesiyle birincilik mücadelesi verecek olan Bursa Karması bu maçı da kazandığı takdirde UEFA Regions Cup Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil etme hakkını kazanacak ve Yalovalı üç futbolcu Avrupa’da ter dökecek.
Yalova Futbol Erzurum Bursa Karma Final Mucadele (2)Erzurum’da 2. Grupta mücadele eden Bursa Karması ilk maçında Diyarbakır Karmasını 3-2 ikinci maçında Adana Karmasını da yine aynı skorla mağlup etmişti. İlk maçta Gencap Gencer ve Doğukan Polat, ikinci maçta ise üç oyuncumuzda sahadaki yerini alarak elde edilen başarıda etkili rol oynamıştı.
Bursa Karması yarı finalde ise Kayseri karmasıyla Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kamp Eğitim Merkezi 11 Nolu Sahada kozlarını paylaştı. Karşılaşma öncesinde Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul’da Erzurum’a giderek sporcularımıza başarılar diledi. Baştan sona üstün bir oyun sergileyen Bursa Karması Yunus Boyrat ve Cüneyt Balçık'ın attığı gollerle Kayseri Karmasını 2-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Bu mücadelede Emre Demirok ve Doğukan Polat ikinci yarının başlarında Gencalp Gencer’de ilerleyen bölümde forma şansı buldu. 
Yalova Futbol Erzurum Bursa Karma Final Mucadele (6)Yalova Futbol Erzurum Bursa Karma Final Mucadele (3)Yalova Futbol Erzurum Bursa Karma Final Mucadele (1)

Editör: Arda Yavuz