Yalova masa tenisi salonunda kıran kırana geçen müsabakaların ardından hem erkeklerde hem de kızlarda Sevim Göğez Ortaokulu şampiyon olarak adını finallere yazdırdı. Müsabakalarda erkeklerde ve kızlarda 11’er takım mücadele etti.

2 gün süren müsabakaların ardından Bayramali Yıldız ve Kadri Kocacenk yönetiminde ki Elvin Kale, Firdevs Nur Bingöl, Duru Beril Tok ile Kaan Beyzat Tuna, Kayra Gürses, Cemal Ayaz Kartal’ın oluşturduğu Sevim Göğez Ortaokulu çifte şampiyonluk yaşadı. Erkekler kategorisinde ikinciliği İstanbul ekibi Final Okulları üçüncülüğü ise Bursa temsilcisi Prof. Dr. Selçuk Yahşi Ortaokulu kazandı. Kızlarda ise ikincilik Sakarya ekibi Şehit Mahmutbey Ortaokulu’nun olurken, üçüncülüğü Bursa’dan Altın Nesil Okulları’nın oldu.  Nefes kesen maçların ardından yapılan kupa töreninde dereceye giren okullara kupa ve madalyalarını Spor Hizmetleri Müdürü Murat Altuntaş ve  Spor Hizmetleri Şube Müdürü Ertan Arabacı takdim etti.

Yalova’daki bölge maçlarının ardından ilk 3’e giren okullar Rize’de yapılacak Türkiye finallerine katılma hakkını kazandı.

Masa tenisi Marmara bölgesi grup yarışmalarında okulumuz öğrencilerinden büyük başarı… Okulumuz küçük kız ve küçük erkeklerde birinci olarak Türkiye finallerine gitme hakkı elde etmiştir.. Öğrencilerimiz Elvin KALE , Firdevs Nur BİNGÖL , Duru Beril TOK , erkeklerde Kaan Beyzat TUNA , Kayra GÜRSES , Cemal Ayaz KARTAL tebrik ederiz.. Antrenörleri Bayram Ali YILDIZ ve Kadri KOCACENK ‘ e çok teşekkür ederiz..

Masa Tenisi Okullararası Bölge maçlarında kızlarda ve erkeklerde bölge şampiyonu  Yalova Sevim Göğez O.O. oldu

Toplamda 15 takım katıldı

Erkekler 1 yalova ,2 ist ,3 Bursa

Kızlar 1 yalova, 2 Sakarya, 3 Bursa

İlk 3 e girenler bölge şampiyonasında yarışmaya hak kazandılar

Sevim Göğez Ortaokulun 4Sevim Göğez Ortaokulu 3Sevim Göğez Ortaokulu 5Sevim Göğez Ortaokulu 2Bölge Şampiyonları Yalova’da Belli Oldu (1)Bölge Şampiyonları Yalova’da Belli Oldu (2)

Editör: Rümeysa Şahin