Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi(TBL)’nin normal sezon şampiyonu Semt77 Yalovaspor’un Basketbol Süper Ligi(BSL)’ndeki rakipleri de belli oldu. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin TBL Play-Off şampiyonu olarak adını Süper Lige yazdırmasıyla 2024-2025 sezonunda ki rakiplerimizde netleşmiş oldu. 
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde şu sıralar Play-Off final serisi heyecanı yaşanırken, Anadolu Efes yada Fenerbahçe Beko 2023-2024 sezonu şampiyonu olacak.
Tarihinde ikinci kez BSL’de mücadele edecek Yeşil Kırmızılı ekibimizin rakipleri arasında ülkemizi Turkish Airlines EuroLeague’de temsil eden bu iki dev takımın yanı sıra Galatasaray Ekmas, Beşiktaş Emlakjet, Pınar Karşıyaka, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Aliağa Petkimspor, Türk Telekom, Bursaspor İnfo Yatırım, Onvo Büyükçekmece Basketbol, Bahçeşehir Koleji, Darüşşafaka Lassa ve TBL’de Play-Off şampiyonu Mersin Büyükşehir Belediyesi olacak. Süper Ligden düşen Çağdaş Bodrumspor ve Reeder Samsunspor ise gelecek sezon Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde ter dökecek. Basketbol Süper Ligi’nde 2024-2025 sezonunun Eylül ayı içerisinde başlaması beklenirken, Semt77 Yalovaspor bir kez daha devler arenasında yer alıp basketbolun en büyüklerini evinde ağırlayacak.

Marina Şimşek YTSK’nın Gurur Oldu Marina Şimşek YTSK’nın Gurur Oldu

Kaynak: Haber Merkezi