KoçKoç burcu, Sevgili koçlar bu hafta marsın boğaya geçmesi ile genel hayatınız hareket kazanıyor. Aşk hayatınızda heyecan verici gelişmeler yaşanacak. Maddi açıdan da kuvvet aldığınız bir hafta olacak. Hakkınızı alacaksınız. Hasat toplama zamanı. 

BoğaBoğa burcu, Sevgili boğalar Venüsünüz yengeçte  aile ve Aşk hayatında sıcak gelişmeler yaşanacak ayrı olanlar barışa bilir. Mars sizin güneşiniz de kavuşum yapıyor. Buda özelikle size para ile ilişkili kapılar ve fırsatlar sunuyor. 

Ikizlerİkizler burcu, Sevgili ikizler yönetici gezegen olan ikizler  burcunuzda güzel bir açıda konumlanıyor. Fakat marsın boğaya geçmesi ile bir ağırlık söz konusu olabilir. Sizler için evlenmek içinde, birseyi bitirmek istiyorsanız bitirmek içinde çok uygun. Kendinizi biraz zorlayın. 

YengeçYengeç burcu, Sevgili yengeç yeni ay da ve ayni zamanda dolunayda haketiginiz sevgiyi ve ilgiyi göreceksiniz. Bağlarınız kuvvetleniyor. İşleriniz çözüme kavuşacak. Dürüst olursanız kazanan olacaksınız. 

AslanAslan burcu , Sevgili aslan Merkürün ikizlere geçişi sizi daha sosyal daha cana yakın bir hale getirecek. Seyahat etme arzusunda olacaksınız. Yeni insanlarla tanışacaksız. 

BaşakBaşak burcu, Sevgili başak sizin için boğa ile olan kavuşum kariyerde yükseliş, maddiyata artış, derin olan düşüncelerinizde netlik kazandıracak. Aşk ve ilişki hayatında köklü değişimlere giriyorsunuz. 

TeraziTerazi burcu, Sevgili terazi 
Sizin için hareketli ve heyecanlı bir hafta olacak. Kafanızda olan düşünceler netleşecek ve yeni bir boyut kazanacak. İş ve kariyer konusunda bir yükseliş söz konusu. 

Yalova’da ve Yurtta Hava Durumu Yalova’da ve Yurtta Hava Durumu

AkrepAkrep burcu, Sevgili akrep sizin için tamamen dönüm noktası olacak. İliskilerde ya tamam ya devam şeklinde net adımlar atılacak. Aile ve geçmişe dayalı bir karma söz konusu. Kariyer konusunda sabırlı ve politik yaklaşmakda fayda var. 

YayYay burcu , Sevgili yay bu hafta sizler için maddi konular gündemde kazançlı bir döneme giriyorsunuz. Yeni Aşk, yeni yatırımlar için uygun. 

OğlakOğlak burcu , Sevgili Oğlak  Aşk hayatınızda ve iş hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanacak. Dengeyi sağlarsınız çok kazançlı şanslısınız iyi değerlendirin önünüz açılıyor. 

KovaKova burcu, Sevgili kova İlişkisi olan kovalar da bir tutku söz konusu , daha özverili ve özenli olacaksınız , yalnız kovalar yeni biri ile tanışabilir.  İş ve Aşk arasında denge önemli bu fırsat kaçmaz.

BalıkBalık burcu , Sevgili balıklar ilişkiler de ve sosyal ortamda tartışmalara dikkat edin. Gergin ortamlardan kaçının. Olayları büyütmeyin. Yeni bir iş teklifi gelecek ve olumlu gelişmeler yaşanacak sizler için.

 Günlerin Nümarolojik Enerjileri

3 haziran pazartesi - Rengi pembe sayısı 8 , bereket günü, bir hedef için kenera para atin. 

4 haziran salı - Rengi beyaz sayısı 9, yarım kalan işler tamamlanabilir, haftalık çizelge hazirlanabilir. 

5 haziran çarşamba - Rengi kırmızı sayısı 1, yeni başlangıçlar için, diyet spor için uygun. 

6 haziran perşembe - Rengi turuncu sayısı 2, aile ile vakit geçirmek telefon etmek ziyaret etmek için uygun bir gün.

7 haziran cuma - Rengi sarı sayısı 3, dilek, dua ve istekler için uygun bir gün. 

8 haziran cumartesi - Rengi yeşil sayısı 4, yardım etmek, yardım istemek için uygun bir gün.

9 haziran pazar - Rengi mavi  sayısı 5, ilişkiler için uygun bir gün sevdiginize vakit ayırın. Yada bir adım atın. Bekarlar yeni birisi ile tanışabilir.

O Günlerin enerjisel renklerini taşımak uğur getirir. Tesadüfen gördüğünüzde dilek tutmayı unutmayın.

İletişim: instagram adresi ; cisemalizim

Editör: Arda Yavuz