KoçKoç, Sevgili koç burçları, sizler için bu hafta bir denge kurma vakti geldi. Sabrınızı ve sınırlarınızı zorlayan durumlar olabilir. Sakın kalmalı ve düşünerek hareket etmelisiniz. Biraz yalnız kalmak size iyi gelecek. 

BoğaBoğa, Sevgili boğa burçları, etki aldığınız alanlar ile alakalı bu hafta baş ağrısı iştahsızlık yaşanabilir. Yeni yerler keşfedebilirsiniz. Dostlarınıza zaman ayırmanız sizi motive edecek. Yeni kararlar almak için uygun bir hafta. 

Ikizlerİkizler, Sevgili ikizler burçları  , yoğun ve yorucu bir hafta sizleri bekliyor. Planlarınızın dışına çıkabilir, beklenmedik durumlar gündeminiz de olabilir. Finansal hesaplar yapmaya özen gösterin, gereksiz harcamalardan kaçının.

YengeçYengeç, Sevgili yengeç burçları, oldukça duygusal bir hafta geçirdiniz, şimdi mantığı öne alma vakti, kalbinin ekmeğini yiyeceğin bir hafta seni bekliyor olacak. Düşündüklerine dikkat et , başına gelebilir.

AslanAslan, Sevgili aslan burçları, ateş enerjiniz harekete geçiyor. Yeni ortamlar, yeni tanışmalar ve beklenen buluşmalar gerçekleşecek. Aşkın kapısı sizler için aralanıyor. Gözlerinizi dört açın, şanslı bir hafta olacak. 

BaşakBaşak, Sevgili başak burçları, yoruldunuz enerjinizi kaybettiğinizi hissedebilirsiniz. Bir dostunuzun yardımı ile üstesinden gelemediğiniz bir durumu aşıyorsunuz.
Rahatlayacağınız bir hafta olacak.

TeraziTerazi, Sevgili terazi burçları,  yoğun bir hafta sizleri bekliyor. Enerjinizin düştüğünü yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. Pes etmek yok, kazanç kapılarınız açılıyor. Attığınız her adım sizi yükseltecek tam gaz devam.

AkrepAkrep, Sevgili akrep burçları,  bu aralar biraz bunaldığınızı hissedebilirsiniz. Kendinizi sıkışmış, bulabilirsiniz. Sabırlı olun üstesinden geleceksiniz. Bu durumun size artısı çok olacak. Siz zaten sağlam adımlar atmayı seversiniz. 

YayYay,  Sevgili yay burçları, kazançlı ve bereketli bir hafta sizleri bekliyor olacak. Doğru yatırım sürekli bir kazanç getirecek ve ekstra şanslısınız çok iyi değerlendirin. Yalnız sağlığınıza dikkat.

OğlakOğlak, Oğlak burçları, kendinizi keşfedeceksiniz. Yeni bir yolculuğa çıkmaya hazır olun. Bu hafta bolca davet alacaksınız. Bu değişiklik size iyi gelecek. Sürekli hesap kitap yapmayı bırakın artık. Su akar yolunu bulur. 

KovaKova, Sevgili kova burçları,  karar veremediğiniz bir süredir düşündüğünüz konular artık bir açıklığa kavuşuyor. Önünüzü daha net göreceksiniz. Vereceğiniz kararlarda istikrarlı olun. Size uğur getirecek.

BalıkBalık, Sevgili Balık burçları, hareketli bir dönem başlıyor sizin için temelini bu hafta atıyorsunuz. Alacağınız bir teklif sizi heyecanlandıracak. Yeni sürpriz gelişmelere hazır olun. Bol şanslar.

10 Haziran Pazartesi

Rengi indigo mavi, sayısı 6 
Aile ile vakit geçirmek aileye ve sevdiklerimize vakit ayırmak için ideal bir gün.

11 Haziran Salı 

Rengi mor, sayısı 7, dua etmek, meditasyon yapmak, sadaka vermek, maneviyata yönelmek için uygun bir gün.

12 Haziran Çarşamba 

Rengi pembe, sayısı 8 , bereket kumbarası yapmak, dilek ve istekler için kenara sembolik de olsa para koymak için ideal bir gün.

13 Haziran Perşembe

Rengi beyaz, sayısı 9, yardım etmek, yardım almak, ihtiyaç duyan kişilere el uzatmak veya yardım istemek için ideal bir gün

14 Haziran Cuma 

Rengi kırmızı, sayısı 1 , yeni başlangıçlar yapmak, diyete ve detox sa başlamak için ideal bir gün

15 Haziran Cumartesi 

Yalova'nın Simge Kuş Yuvası Yerinde Yok Yalova'nın Simge Kuş Yuvası Yerinde Yok

Rengi turuncu, sayısı 2 , ikili ilişkiler, güzel sohbetler, romantizim için ideal bir gün. Seven sevdiğine söylesin. 

16 Haziran Pazar 

Rengi sarı, sayısı 3, kendinizi ifade etmek, derin konuşmalar yapmak, iş görüşmeleri için ideal bir gün.

Danışmanlık için; instagram:  Cisemalizim

Editör: Arda Yavuz