Beldedeki okullarda görev yapan öğretmenlere isimlerine özel saat hazırlandı. Bu anlamlı hediyeler Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay tarafından öğretmenlere takdim edildi. Belediye Başkanı Turan Canbay, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Hacı Ali Saruhan Okulu, Subaşı Okulu ve Kızılay Anaokulunda görev yapan öğretmenleri her yıl olduğu gibi bu yıl da unutmadı. Öğretmenlere, öğretmenler günü için hazırlanan üzerinde isimlerinin yazdığı masa saatleri hediye edildi.

Altınova Belediyesi'nin Borçları Açıklandı: 296 Milyon TL! Altınova Belediyesi'nin Borçları Açıklandı: 296 Milyon TL!

“Öğretmenlerimize Borcumuzu Asla Ödeyemeyiz”

Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğuna vurgu yapan Başkan Turan Canbay, “Atatürk’ün izinde fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştiren değerli öğretmenlerimizi okullarımızda ziyaret ettik. Hacı Ali Saruhan Okulu, Subaşı Okulu ve Kızılay Anaokulundaki öğretmenlerimizin gününü kutladık. Değerli öğretmenlerimize hediyelerini verdik. Öğretmenlerimizi bir gün değil, her gün hatırlamalı gösterdikleri fedakarlığın kıymetini bilmeliyiz. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü bir kez daha kutluyorum.” dedi.

“Başkanımızın Güzel Düşüncesi Bizleri Çok Mutlu Etti"

Okul müdürlerimiz ve öğretmenlerimiz, Başkan Turan Canbay’ın jesti karşısında mutlu olduklarını ifade ettiler, “Böyle anlamlı bir günde bizi düşünüp anlamlı bir hediye veren Belediye Başkanımız Turan Canbay’a teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar. Canbay, daha sonra tüm öğretmenlerin tek tek Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, onlarla sohbet etti.

yalova-subasi-belediye-baskan-ogretmen-gun-hediye (4)yalova-subasi-belediye-baskan-ogretmen-gun-hediye (2)

Editör: Arda Yavuz