Çandır, "Bir süre önce belediyenin bir şahsa yaptığı yüklü bir ödemeyi sormuştuk belediye başkanına. Cevap alamadık. Cimer'e sorduk, bir ayı geçti, cevap gelmedi" dedi. Çandır sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

"Söze nasıl başlayacağımı bilmiyorum..

Çok doluyum çünkü.

Allah için çok sevdiğim bir kardeşim, şikayetçiyim tüm peşkeşçilerden demiş bugün.

Bir süre önce belediyenin bir şahsa yaptığı yüklü bir ödemeyi sormuştuk belediye başkanına. Cevap alamadık. Cimer'e sorduk, bir ayı geçti, cevap gelmedi.

Bugün bir başka belediyenin, yine bir başka şahsa yaptığı ödeme gündeme geldi, hayret edilecek bir tablo.

42 yaşındayım, bu güne dek siyasete girmemek için hep mücadele ettim. Sanatla, sporla, sağlıkla ilgilendim, mutluydum. Siyasete girdiğim günden beri mutsuzum. Aslında mutsuzluktan ötesi var, o da pişmanlık. Siyasete girdiğim için pişmanım. Öyle böyle bir pişmanlık değil ama benimkisi..

Siyasete girmekte bu kadar geç kaldığım için, gerçekten çok pişmanım..

Şair diyor ya, zâlimin hasmıyım amma, severim mazlûmu, işte o mazlûmun, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyen, devletin , milletin malını fütursuzca yandaşlarına servis eden kesimlere sesimi yükseltmediğim için pişmanım. Mesele iktidar olmak, güçlü olmak, karar merci olmak değil anlıyor musunuz ? Mesele âdil olmak. Mesele harama el uzatmamak. Mesele beyt'ül mâle, belediye kasasına göz dikmemek. Mesele insan olabilmek, sırtlan değil."

Editör: TE Bilişim