Ligin kaliteli takımlarından bir tanesine karşı oynadıklarını belirten deneyimli basketbol adamı, kazandıkları için sevinçli olduklarını, önlerindeki Ankaragücü maçıyla seriye devam etmek istediklerine vurgu yaptı.

“29 asist işimizi kolaylaştırdı”

Yalovagücü Şampiyonluk Koltuğuna Oturdu Yalovagücü Şampiyonluk Koltuğuna Oturdu

91-75’lik Çayırova galibiyeti sonrasında Semt77 Yalovaspor Başantrenörü Faruk Beşok, "Öncelikle, kazandığımız için çok sevinçliyiz. Her deplasman gibi bu maç da zordu. Sonuçta çok kaliteli bir takıma karşı oynadık ama maçın başında çok dirençli ve yüksek yüzdeli şut atarak başladık ve ilk yarı boyunca da bu tempoyu sürdürdük. Tabii ki bizim de beklemediğimiz bir fark oluştu. 2.yarıda bir direnç göstermelerini bekliyorduk. Sonuçta iniş çıkışlar olabiliyor ama topu iyi paylaşarak tam 29 asist yaptık ve maçın sonunda farklı bir galibiyet aldık. Şimdi, önümüzdeki hafta sahamızda oynayacağımız Ankaragücü maçının hazırlıklarına başlayacağız. Taraftarlarımızdan isteğim, pazar günü salonu hıncahınç doldurmaları ve centilmence bizi desteklemeleri” şeklinde konuştu.

yalova-semt77-yalovaspor-basketbol-faruk-besok-basantrenor (2)yalova-semt77-yalovaspor-basketbol-faruk-besok-basantrenor (1)

Editör: Arda Yavuz