Bu organizasyonda Yalova’dan 14 sporcu, kategorilerine göre rakipleriyle kıyasıya mücadele etti.
Turnuvanın ilk iki gününde minikler ve yıldızlar kategorilerinde müsabakalar yapıldı. Yalova’yı temsil eden Cemre Sezgin güçlü rakiplerine karşı yıldız kızlarda ter döktü. Genç sporcu başarılı atışları sonrasında 1. Etapta kategorisinde ikinciliği kazanma başarısı gösterdi. Bu kategoride Elif Asya Erdem birinciliği alırken, Yağmur Ebrar Gümüş ve Şule Yüksel Gümüştaş üçüncülüğü paylaştı. İlimizin gururu olan Cemre Sezgin yıldızların ardından bir üst kategori olan gençler kategorisinde de ter döktü.
Türkiye’nin farklı illerinden gelen sporcuların kıyasıya mücadele ettiği organizasyonda, dereceye giren sporculara madalyaları Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkan Vekili Serdar Arslan ve Genel Sekreter S. Eren Öztürk tarafından takdim edildi.
Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden,” Sporcumuzu yürekten kutluyor, emeği geçen antrenörlerimize teşekkür ediyoruz” şeklinde açıklama yapıldı.