Taşköprü’de Kültürspor Güldü Taşköprü’de Kültürspor Güldü

Kaptan Halı Saha Tesislerinde oynanan maçlar nefes keserken A Grubunda 4 çeyrek finalist belli oldu. B Grubunda ise üç takım bir üst turu garantilerken son hafta maçlarıyla bir takımda daha çeyrek final biletini cebine koyacak.
Yalçın Tekin Çetin, Samet İkiz ve İlker İzol’ün sahibi olduğu Winner Sport tarafından düzenlenen Şirketler Kupası’nda grup müsabakaları devam ediyor.
4. hafta kapsamında A Grubunda geçen organizasyonun şampiyonu Beşiktaş Tersanesi rakibi İDO engelini 5-3 geçerek çeyrek finale çıkmayı başardı. Turnuvada ilk kez yer alan İDO ise elendi. Haftanın diğer maçlarında Paksuntaş Makine, Yeşil-Körfez Su Birliği’ni 5-2 mağlup edip üst tura yükseldi. Yeşil Körfez ise turnuvada buraya kadar dedi. Ece Marin ise güçlü rakibi Tersan Tersanesi karşısında 4-2 kazandı. 
Yalova Sirketler Kupasi Winner Sport Ceyrek Final Mac (3)5. hafta öncesinde A Grubunda Ece Marin, Pansuntaş Makine, Tersan Tersanesi ve Beşiktaş Tersanesi çeyrek finali garantilemeyi başardı. 
B Grubunun 4. Haftasında Yalova Ro-Ro Port rakibi A-B Makine engelini 4-1’lik skorla aştı. Yalova Belediyesi Personel A.Ş. ise zayıf rakibi Elektromarketim karşısında 8-2’lik skorla gülmeyi başardı. Müzesinde 3 kupa barındıran Mariner Mühendislik ise karşı karşıya geldiği Pınarbaşı maçını 5-2 kazandı.
Bu grupta ise son hafta öncesinde Yalova Belediyesi Personel A.Ş., Mariner Mühendislik, Yalova Ro-Ro Port çeyrek finale yükseldi. 
Yalova Sirketler Kupasi Winner Sport Ceyrek Final Mac (1)-1Şirketler Kupası 2024 turnuvasının son haftasında B Grubu’nda 26 Şubat Pazartesi günü saat 18.00’de Yalova Ro-Ro Port ile Elektromarketim karşılaşacak. 27 Şubat Salı günü saat 19.00’da Mariner Mühendislik ile Yalova Belediyesi Pesonel AŞ, grup birinciliği için kozlarını paylaşacak. Saat 20.00’de de Pınarbaşı ile AB Makine oynayacak ve B Grubu’nda son hafta tamamlanacak. A Grubu’nda beşinci hafta müsabakaları çerçevesinde 26 Şubat Pazartesi günü saat 19.00’da Beşiktaş Tersanesi ile Tersan Tersanesi, derbide karşı karşıya gelecek. Saat 20.00’de Ece Marin-Paksuntaş Makine maçının heyecanı yaşanacak. Haftanın kapanış mücadelesinde 27 Şubat Salı günü saat 18.00’de İDO ile Yeşil Körfez Su Birliği takımları kozlarını paylaşacak.

Yalova Sirketler Kupasi Winner Sport Ceyrek Final Mac (1)

Editör: Arda Yavuz