31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerine sayılı günler kala yurdun dört bir tarafından faaliyetler gösteren siyasal partiler çalışmalarını son düzlüğe girmeden önce hızlandırıyor. Bu siyasal partilerden biri olan Cumhuriyet Hak Partisi Yalova’da, 1 Merkez, 5 İlçe ve 8 Belde olmak üzere toplam 14 Belediye Başkan Adayını belirlemişti. CHP tarafından aday gösterilen isimler Belediye Başkanı olabilmek için seçim çalışmalarını yürütürken önemli bir gelişme yaşandı. CHP, Çınarcık’taki seçim çalışmalarını daha iyi yürütebilmek amacıyla Seçim İrtibat Ofisi’ni açtı.

Yalova Cinarcik Chp Yerel Secim Irtibat Ofis (1)17 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilen açılışa CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, CHP Yalova Milletvekili Erdem Doğancı, CHP Yalova İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Ataç, CHP Yalova İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Karadağ, CHP İlçe Başkanları, CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel, CHP Çınarcık Belediye Başkan Adayı Avni Kurt, diğer Belediye Başkan Adayları ve partililer geniş bir katılım gösterdi.

AK Parti Yalova Değerlendirme Toplantısı’nda! AK Parti Yalova Değerlendirme Toplantısı’nda!

Yalova Cinarcik Chp Yerel Secim Irtibat Ofis (7)Vatandaşların yoğun ilgili gösterdiği açılışta konuşma gerçekleştiren Belediye Başkan Adayı Kurt, “Ben seçimi kazanmak istiyorum, ekibimle birlikte Çınarcık için kazanmak istiyorum ama dürüstlüğümü kaybetmek istemiyorum. Seçimi kazanmak istiyorum ama içimdeki insanlığı kaybetmek istemiyorum” dedi.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Yalova Cinarcik Chp Yerel Secim Irtibat Ofis (6)Yalova Cinarcik Chp Yerel Secim Irtibat Ofis (5)Yalova Cinarcik Chp Yerel Secim Irtibat Ofis (4)Yalova Cinarcik Chp Yerel Secim Irtibat Ofis (3)

Editör: Arda Yavuz