Almanya’nın Nürnberg kentine Cumhuriyet Halk Platformu’nun davetlisi olarak gelen CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ile Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Piramit Otel’de yapılan toplantıya katıldı. Toplantıdan sonra  Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ile Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Nürnberg Başkonsolosu Asip Kaya ile öğle yemeğinde biraraya geldi.  Burada Almanya da yaşayan vatandaşların genel durumunu, Bavyera Eyaletini, sistemin işleyişi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Fürth Belediye Başkanı Dr. Thomas Jung'u da makamında ziyaret eden Salman ve Kurt burada da kentle ilgili bilgiler aldılar.

Yalova ile dostluk bağının kurulması adına görüşmede bulunduklarını belirten Salman, .“Üç dönemdir SPD'den seçilen Başkan Jung'un meclis üyesi olarak Ayhan Yeşil ve Aydın Kaval'ın da seçilmiş olarak görev yapmaları bizim için onur ve mutluluk vesilesi oldu” dedi.

CHP İsviçre Birliğinin Daveti üzerine Almanya’dan İsviçre’ye hareket eden CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ile Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt,  burada bir söyleşi gerçekleştirdi.

Editör: TE Bilişim