Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in partisinin Genel Merkez binasında başkanlık ettiği Parti Meclisi toplantısı 20.30 sıralarında başlamış, Parti Meclisi 31 Mart yerel seçimlerinde aday olacak isimlerin belirlenmesi için toplanmıştı.

CHP Parti Meclisi’nden belli olan belediye başkan adaylarını CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı. Parti Sözcüsü Deniz Yücel, dün gerçekleştirilen Parti Meclisi toplantısında 6 büyükşehir belediyesi, 15 il belediyesi, 189 ilçe belediyesi ve 33 belde belediyesi olmak üzere 242 belediye başkan adayının belirlendiğini duyurdu.

CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

Büyükşehir Belediye Başkan Adayları ile İl Belediye Başkan Adaylarını açıklayan Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Yalova’da uzun zamandır polemik sebebi olan Yalova Belediye Başkan Adayının ismini açıkladı. Yapılan açıklamada Yalova Belediye Başkan Adayının Mehmet Gürel olarak belirlendiğini duyurdu.

(02.05)

Çiftlikköy, Altınova, Subaşı Adayları da Belli Oldu

CHP Parti Meclisi gerçekleştirdiği toplantı sonrasında 189 ilçe ve 33 belde belediye başkan adayınında belirlendiğini de duyurdu. Bu adaylar arasında Yalova Çiflikköy ve Altınova ilçe belediye başkan adayları ile Subaşı belde belediye başkan adayları da açıklandı.

Yalova Çiftlikköy İlçe Belediye Başkan Adayı Adil Yele ,

Yalova Altınova İlçe Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca ,

Yalova Altınova Subaşı Belde Belediye Başkan Adayı Turan Canbay olarak açıklandı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 4 Belediye Başkanı Adayını Tanıyalım Cumhuriyet Halk Partisi’nin 4 Belediye Başkanı Adayını Tanıyalım

Becan; Bu Eksiklik Yalova Adına Çözülmeli! Becan; Bu Eksiklik Yalova Adına Çözülmeli!

Editör: Arda Yavuz