31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli Genel Seçimlere az bir zaman kala siyasal partiler ve adayları çalışmalarına son hızda devam ediyor. Bu partilerden biri olan Cumhuriyet Halk Partisi geçtiğimiz Pazar günü, Yalova Belediye Başkan Adayı, Belediye Meclis Üye Adayları ve İl Genel Meclis Üyeliği Adaylarını tanıtarak gövde gösterisinde bulunmuştu. Adaylarını tanıtan CHP, Yalova’daki seçim çalışmalarına devam etti ve Paşakent Mahallesi’ne gitti. Ziyarette CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel, CHP Belediye ve İl Genel Meclisi Üye Adayları da yer aldı.

Yalova Chp Yerel Secim Calisma Pasakent Mahalle Ziyaret (5)“Yalova kazanacak”

Becan YTSO Heyetini Ağırladı Becan YTSO Heyetini Ağırladı

Ziyarete ilişkin CHP Yalova İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Mahalle ziyaretlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. İl başkanımız İ. Erdem Doğancı, Belediye Başkan Adayımız Mehmet Gürel, yöneticilerimiz ve belediye meclis üyesi adaylarımızla Paşakent Mahallesi’nin coşkusunu paylaştık. Projelerimizi anlatıp, hemşehrilerimizin fikirlerini dinledik. Ne demiştik ‘sizin gözlerinizdeki ışık bize umut olacak, Yalova kazanacak” ifadelerine yer verildi.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Yalova Chp Yerel Secim Calisma Pasakent Mahalle Ziyaret (4)Yalova Chp Yerel Secim Calisma Pasakent Mahalle Ziyaret (1)Yalova Chp Yerel Secim Calisma Pasakent Mahalle Ziyaret (2)

Editör: Arda Yavuz