31 Mart Pazar günü yapılacak seçimlere iki haftadan az bir zaman kaldı. Partiler ve adayları son düzlüğe girilmesinin ardından hummalı çalışmalarına devam ediyor. 
Yalova’daki 14 seçim bölgesinin hepsinde Belediye Başkanlıklarını kazanmayı hedefleyen Cumhuriyet Halk Partisi, işleri sıkı tutuyor. Yalova’daki adaylarını titiz bir sürecin ardından belirleyen CHP, adaylarına destek olmak adına seferber oldu. Daha önce birçok yerde Seçim İrtibat Merkezleri’ni açan CHP, aynı zamanda da Yalova’nın önemli ilçelerine ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlarla buluşmalar gerçekleştiriyor. Bu seçim çalışmalarının devam ettiği en önemli yerlerden biri de Termal. CHP, iktidarı elinde tutan AK Parti’nin en güçlü olduğu yerlerden biri olan Termal’de Sabriye Sultan Yalçın’ı aday göstermişti. İlçede çalışmalarını sürdüren Yalçın’a CHP Yalova İl Yönetiminden destek geldi.
Yalova Termal Chp Belediye Baskan Aday Il Vekil Ilce Secim Calisma (3)CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, CHP Termal İlçe Başkanı Selahattin Aksoy ve beraberindeki İl ile İlçe Yönetiminden isimler, Termal Adayı Yalçın’ın çalışmalarına destek vermek amacıyla Termal’e çıkarma yaptı. Termal’i sokak sokak gezen CHP’liler, adayları Yalçın’a oy istedi.
Yalova Termal Chp Belediye Baskan Aday Il Vekil Ilce Secim Calisma (7)“Geliyoruz”
Ziyarete ilişkin CHP Yalova İl Başkanlığı’na yapılan paylaşımda, “Bugün İl Başkanımız İ. Erdem Doğancı, Milletvekilimiz Tahsin Becan, Termal İlçe Başkanımız Selahattin Aksoy, Termal Belediye Başkan Adayımız Sabriye Sultan Yalçın, yöneticilerimiz ve örgütümüz Termal sokaklarındaydı. 31 Mart’a kadar Yalova’nın her karışını adım adım dolaşıp hep bir ağızdan söyleyeceğiz; Korkuyorlar, korkacaklar, korksunlar. Geliyoruz, geleceğiz yakındır!” ifadelerine yer verildi. 
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Çandır; Tasarruf Meclis Lokantalarından Başlamalı Çandır; Tasarruf Meclis Lokantalarından Başlamalı

Yalova Termal Chp Belediye Baskan Aday Il Vekil Ilce Secim Calisma (8)Yalova Termal Chp Belediye Baskan Aday Il Vekil Ilce Secim Calisma (6)Yalova Termal Chp Belediye Baskan Aday Il Vekil Ilce Secim Calisma (5)Yalova Termal Chp Belediye Baskan Aday Il Vekil Ilce Secim Calisma (2)Yalova Termal Chp Belediye Baskan Aday Il Vekil Ilce Secim Calisma (1)

Editör: Arda Yavuz