Muttalip Tunç Oyunu Yalova Atatürk İlkokulu Kullandı

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Başkanı Muttalip Tunç, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için oyunu kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Başkanı Muttalip Tunç, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için oyunu Yalova Atatürk İlkokulu 1229 numaralı sandıkta kullandı. Saat 09:00’da oyunu kullanan Tunç, “Seçimlerin, tüm vatandaşlarımıza, ülkemize ve Yalova’mıza hayırlı olması diliyorum” ifadelerini kullandı.

Tahsin Becan, 1063 Numaralı Sandıkta Oyunu Kullandı Kullandı

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova 1. Sıra Milletvekili adayı Tahsin Becan, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için oyunu kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova 1. Sıra Milletvekili adayı Tahsin Becan, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için sabah saatlerinde Yalova Anadolu Lisesi 1063 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Becan, “Evet, oyumuzu kullandık. Seçim ortamı oldukça iyi. Demokrasiyi Yalova’da gösteriyoruz. Gayet güzel, herkese hayırlı olsun” dedi.

Mehmet Gürel Oyunu 1058 Numaralı Sandıkta Oyunu Kullandı

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova 2. Sıra Milletvekili adayı Mehmet Gürel, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için oyunu 1058 numaralı sandıkta kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova 2. Sıra Milletvekili adayı Mehmet Gürel, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde saat 10:00’da Yalova Anadolu Lisesi 1058 numaralı sandıkta oyunu kullandı, Gürel, “vatandaşlarımıza, halkımıza, ülkemize ve Yalova’mıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

CHP’nin 3.sıra adayı Yasemin Fazlaca  Altınova Vakıfbank İlkokulu’nda, 1004 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Tahsin Becan Oyunu Kullandı2chp oyunu kullandı Mehmet GürelMuttalip Tunç Oyunu Kullandı4Muttalip Tunç Oyunu Kullandı5

Editör: Rümeysa Şahin