Yalova Cicek Sevgililer Gunu Gul Buket Hediye Emirhan Cicekcilik Kalp (1)14 Şubat Çarşamba günü kutlanacak Sevgililer Günü nedeniyle Yalova’da vitrinler rengarenk çiçeklerle süslendi. Sevgililer Günü’nde sevgilisine, nişanlısına ve eşine çiçek almak isteyen vatandaşlar soluğu çiçekçilerde alıyor. Çiçekçiler; buket, kutu ve cam seçenekleriyle müşterilerin taleplerine göre siparişlerini özenle hazırlıyor. Fiyatlar geçen seneye göre artmış olsa da vatandaşlar, çiçek almayı ihmal etmiyor.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Coşkuyla Kutlandı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Coşkuyla Kutlandı

Yalova Cicek Sevgililer Gunu Gul Buket Hediye Emirhan Cicekcilik Kalp (2)“Bu sektörü ayakta tutan gençler diyebiliriz”

Müşterilerine daha iyi bir hizmet vermek için yoğun mesai harcadıklarını dile getiren Emirhan Çiçekçilik Davet&Organizasyon’un sahibi Tunç Yanılmaz “Her yıl olduğu gibi fiyatlarda bir artış oluyor. Gül daha çok tercih ediliyor fakat kır çiçeği buketlerinin daha hızlı bir sirkülasyonu var. Kutu ve cam içerisindeki çiçeklerimizde rağbet görüyor. Bir buket gül ortalama 500 ila 1000 TL arasında değişiyor. Kutu ve cam fanuslu çiçeklerde fiyatımız sabit tuttuk. Onlarda ortalama 400 ila 700 TL civarında. Ulaşım açısından da yoğun oluyoruz. Elimizden geldiğince müşterilerimize iyi bir hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu sektörü ayakta tutan da gençler diyebiliriz. Eksik olmasınlar” dedi.

HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN

Yalova Cicek Sevgililer Gunu Gul Buket Hediye Emirhan Cicekcilik Kalp (5)Yalova Cicek Sevgililer Gunu Gul Buket Hediye Emirhan Cicekcilik Kalp (4)Yalova Cicek Sevgililer Gunu Gul Buket Hediye Emirhan Cicekcilik Kalp (3)

Editör: Arda Yavuz