Daha önce de Kırmızı- Siyahlı ekipte başkanlık görevi yapan Abdurrahman Tutuğ, yaklaşık bir senenin ardından yeniden başkanlık görevini devraldı. Tutuğ’un yeni yönetiminde Ramazan Kopuz, Musa Meydan, Adil Yele, Selami Doğancı, Murat Elgin, Osman Bakay, Zeki Ertürk, Osman Kukul ve Cengiz Takat yer aldı.

Yenilenen, güçlü bir yönetimle görevi devraldıklarını kaydeden Başkan Tutuğ, “Çiftlikköy Belediyespor camiasına yeniden bana ve yönetici arkadaşlarıma gösterdiği teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz yıl Süper Amatör Lig’de başarılı bir yıl geçirmemize karşın bir üst lige çıkamadık. Ancak voleybol branşında gençlerimiz bizi gururlandıran neticeler aldı. Hedefimiz bu yıl bu başarıları daha da üst seviyelere çıkarmak, Çiftlikköy Belediyespor’u layık olduğu noktaya getirmek” dedi.

Tutuğ, yeni yönetimle ilk toplantılarını Çarşamba günü Bayraktepe Sosyal Tesisleri’nde yaparak görev dağılımını gerçekleştireceklerini belirtirken “Özellikle kulübümüzün hemen her sorununda yanımızda olan Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ’a da özel teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim