Çiftlikköy’de Çocuklar 23 Nisan Şenliğinde Eğlendi Çiftlikköy’de Çocuklar 23 Nisan Şenliğinde Eğlendi

Sahilin yaklaşık 1000 metrelik bölümünde ellerinde çöp torbalarıyla atıkları toplayan öğrencilere, etkinlik sonrasında Engelsiz Kafe önünde kurulan standta meyve suyu ikramı yapıldı. Etkinliğe katılan Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, “Çiftlikköy Mehmet Akif İnan Ortaokulu Sıfır Atık Proje Sorumlusu Yasemin Özcan ve okulun Bilim Fen Kulübü ve Sağlık Kulübü öğrencilerinin sıfır atık projesi kapsamında böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Etkinliğe TEMA İlçe Temsilcisi Necla Gürer ve Genç TEMA üyeleri de destek verdi. Çocuklarımıza sıfır atıkla ilgili farkındalık oluşturmak ve sahillerimizin temiz kalması amacıyla yaptığımız bu gibi etkinlikler sürecek” diye konuştu.

Etkinliğe katılan öğrenciler, ikramların ardından Çiftlikköy Belediyesi Sıfır Atık Merkezi’ni ve atık getirme tesisini de ziyaret ederek geri dönüşümle ilgili bilgiler aldı.

Yalova Ciftlikkoy Mokamp Sahil Temizlik Ogrenci Belediye Baskan (4)Yalova Ciftlikkoy Mokamp Sahil Temizlik Ogrenci Belediye Baskan (3)Yalova Ciftlikkoy Mokamp Sahil Temizlik Ogrenci Belediye Baskan (2)Yalova Ciftlikkoy Mokamp Sahil Temizlik Ogrenci Belediye Baskan (1)

Editör: Arda Yavuz