Gün geçtikçe ivmesinin hızlıca arttığını söyleyen Güler, 31 Mart sabahında en üst noktaya ulaşacağız dedi. Nedim Güler konuşmasında; ''Doğru ve temiz bire ekiple yola çıktık ve Çiftlikköy halkı da bizi benimsemiş durumda, bizleri bağrına bastılar, Çiftlikköy'de en kalabalık bahar yürüyüşünü biz yaptık,günde kilometrelerce yol yürüdük, belediye meclis üye adaylarıma teşekkür ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

'İttifak Yalanı Yutturulmaya Çalışıldı'

Nedim Güler, rakiplerinin ittifak yalanlarını son saniyeye kadar devam ettirdiğini söylerken sözlerine şunları da ekledi ; ''Seçimlere 1 ay kala yine ittifak yalanlarına girdiler bu  'bizim tek başımıza gücümüz yetmiyor' demek oluyor. Böyle karalama kampanyasıyla, çamur atma politikasıyla siyaset olmaz. Biz kimseyi ötekileştirmedik, doğru yol ve yöntem budur. Mart'ın sonu bahar olmasına sayılı günler kaldı.'' şeklinde konuştu

'Çiftlikköy'ün İki Yakasını Bir Araya Getireceğiz'

Konuşmasının devamında projelerinden bahseden Güler, Çiftlikköy'ün hem maddi anlamda hem de ulaşım anlamında Çiftlikköy'ün iki yakasını birleştireceğini söyledi. Güler; ''Bazı projelerimiz sıfır bütçeyle yapılacak projeler, şeffaf tertemiz bir dönemi başlatacağız, kentimizi birlikte yöneteceğiz. Biliyoruz ki biz kazanırsak herkesin yüzü gülecek. Projelerimi en sona sakladım: Öncelikle herkesin ulaşabileceği bir başkan olacağım bana ulaşmak isteyip ulaşamayan bütün vatandaşlarımı telefonla arayacağım. Çiftlikköy ikiye ayrılmış durumda bundan Çiftlikköy halkını kurtaracağım 'Bat-Çık' projesiyle ulaşım anlamında birleştireceğiz, Mokamp atıl durumda burayı yeşillendireceğiz ve halka kazandıracağız, Bayraktepe tarafında bir 'Amfi Tiyatro' yapmayı planlıyoruz.'' dedi. Yapılan pazaryerinin Yalova Merkez'de ki gibi 'Pazar Park' projesiyle üst katlarına otopark ve en üst katına yeşillendirilmiş bir şekilde havuzlu güzel bir görüntü elde edeceklerini söyleyen Güler.  5 sene içinde 10.000 vatandaşa iş istihdamı sağlamaya çalışacaklarını da sözlerine ekledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Tam Destek

Chp İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile görüşme sağlayan Güler; ''Sayın İmamoğlu 1980'li yıllarda Yalova Çiftlikköy'de ikamet etmiş, Çiftlikköy'de halkın bana karşı olan ilgisini görünce çok sevindi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kapısı Çiftlikköy kentine daima açık olduğunu, her zaman yanımızda olacağını belirtirken Çiftlikköy'ü yaşanabilir bir kent haline getireceklerini söyledi.'' ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim