Çiftlikköy Belediyesi Kültür Müdürlüğü bünyesinde kayıtları başlayan ücretsiz 2024 Yaz Kursları’na Çiftlikköylüler büyük ilgi gösteriyor. Yaz kurslarında temel amacın, tatile giren ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerin boş zamanlarını birer hobi öğrenerek ya da spor faaliyetleri yaparak dolu dolu geçirebilmelerini sağlayabilmek olduğunu belirten Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele,  “Çiftlikköylülerin daha ilk günden kurs kayıtları için gösterdiği ilgi bizleri mutlu etti. Yaz döneminde 11 farklı branşta kurslarımız açılacak. Ancak kış döneminde daha fazla branşta vatandaşlarımıza hizmet sunacağız” dedi.

Yalova Ciftlikkoy Kultur Isleri Yaz Spor Kurs Belediye Baskan (3)Belediye bünyesinde gerçekleştirilecek olan kurslar kapsamında sportif kurslar voleybol, masa tenisi, jimnastik, karate ve dart olarak sıralanıyor. Hobi kursları arasında ise robotik kodlama, akıl zeka oyunları, satranç, resim, gitar ve çini yer alıyor. Çiftlikköy Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Alper Perihanoğlu, “Spor kursları ve hobi kursları olarak iki temel kategoriye ayırabileceğimiz kurslarımızın bazılarında başlangıç yaşı 5, bazılarında 6 veya 7 oluyor. 17 yaşını doldurmamış her öğrencimiz bu kurslara ücretsiz olarak yazılabiliyor. Sınırlı kontenjanımızın olduğu kurslarımıza başvurular, belediyemiz kültür merkezinde yapılıyor” diye bilgi verdi.

Yalova’da 5’inci Kattan Düşen Çocuğu Kivi Asması Kurtardı Yalova’da 5’inci Kattan Düşen Çocuğu Kivi Asması Kurtardı

Yalova Ciftlikkoy Kultur Isleri Yaz Spor Kurs Belediye Baskan (2)Yalova Ciftlikkoy Kultur Isleri Yaz Spor Kurs Belediye Baskan (1)

Kaynak: Haber Bülten