Kurs Haberleri

Kurs haberleri ve güncel Kurs gelişmeleri, Kurs ile ilgili tüm video, Kurs fotoğrafları ve Kurs haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


ÇİFTLİKKÖY

Çiftlikköy Sahil Siteler Kur-an Kursu’nda eğitim alan minik öğrenciler, Çiftlikköy İlçe Müftülüğünün düzenlediği iftarda bir araya geldi.

ÇİFTLİKKÖY

Çiftlikköy Müftülüğü ve TDV Çiftlikköy Şubesi’nin Kur-an Kurslarında eğitim alan yetişkin kursiyerler, iftar organizasyonunda bir araya geldi.

ASAYİŞ

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü personelleri, “Gemi Adamı Branş Temel Eğitim Kursu”nu başarıyla tamamlayarak sertifikalarını aldı.

EĞİTİM

Yalova Belediyesi’nin açtığı okuma yazma kursuna katılan ve yaşları 30 ile 76 arasında değişen 50 kadın ‘öğrenmenin yaşı yok’ sözünü...

SPOR

Yalova Belediyesi bünyesinde 4 ve 10 yaş arası çocuklar için gerçekleştirilecek olan Jimnastik kursunun kayıtları başladı.

MEDYA

4-6 Yaş Kur'an Kurslarında dini eğitim alan minik Yalovalılar Ramazan ayını Abdülhamid Han Caminde karşıladı.

MEDYA

Çiftlikköy Müftülüğü, kuran kurslarında eğitim gören çocuklara yönelik özel bir Ramazan etkinliği düzenledi. Bu kapsamlı etkinlik, çocukların dini bilgilerini güçlendirmenin...

ASAYİŞ

Yalova Deniz Limanı Şube Müdürlüğü, ‘Gemi Adam Branş Temel Eğitim Kursu’na katılmaya hak kazanan kursiyerlere çeşitli eğitimler veriyor.

KÜLTÜR

Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen kursa katılan öğrencilerin eserlerini yer aldığı İpek Koza Sergisi düzenlenen törenle açıldı.

MEDYA

Yalova İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk, 4-6 Yaş Kuran Kurslarına ziyaret gerçekleştirdi.

KADIN

Yalova Belediyesi’nin katkılarıyla oluşturulan Kadın Müzik Topluluğu kursu başlıyor.

MEDYA

Yalova İl Müftülüğü, 7-10 yaş grubundaki çocukları bünyesindeki Kur’an kurslarına davet ediyor.