Gencalp, Emre ve Doğukan Kampa Dahil Olacak Gencalp, Emre ve Doğukan Kampa Dahil Olacak

Termal sahasının ev sahipliği yaptığı maçın ilk yarısı 1-1 sonuçlanırken, ikinci yarıda gol şov yapan konuk ekip mücadeleyi 5-1 kazandı. Puanını 15’e yükselterek üçüncü sıraya yerleşen Çiftlikköy’ün golleri Emre Demirok(3), İbrahim Karslı ve Furkan Dicleli’den geldi. İki maçlık galibiyet serisi sona eren ve 7 puanda kalan Yenimahalle’nin tek sayısına penaltıdan Furkan Özdemir imzasını attı.
Termal İlçe Stadındaki karşılaşmada Batuhan Akkuş, Mesut Bingöl ve Musa Efe Erşahin hakem üçlüsü görev aldı. Maç adeta golle başladı. 4. Dakikada duran top sonrasında günün yıldızı Emre Demirok sahneye çıktı. Genç oyuncu defansın arasına atılan topa çok iyi sızarken ilk vuruşunda kaleci Uğur’a takıldı. Dönen topu tamamlayan başarılı orta saha oyuncusu takımını 1-0 öne geçirdi.
Dakikalar 26’yı gösterdiğinde ise Yenimahallespor penaltı kazandı. Topun başına geçen Furkan Özdemir, Çiftlikköy kalecisi Eyüpcan’ı avlayarak skoru 1-1’e getirdi. Bu gol aynı zaman da ilk yarının da skorunu belirledi.
“İkinci Yarıda Emre Şov Yaptı”
İkinci yarının ilk bölümleri dengeli geçti. Ancak 58’de İbrahim Karslı sahne alarak eski takımının filelerini havalandırmayı başardı. Bu golden 5 dakika sonra günün yıldızı Emre Demirok kale önüne yaptığı koşu sonrasında rakip kaleci Uğur’u bir kez daha avlamayı başardı. Skor avantajını eline geçiren ve sahada daha derli toplu olan Çiftlikköy’de Emre Demirok 70. Dakikadaki golüyle hatt-trick yaparken skoru da 4-1’e getirdi.
Konuk ekipte oyuna sonradan dahil olan Furkan Dicleli harika bir gole imza attı. 88. Dakikada başarılı kanat forvet ceza sahası dışından sert şutuyla Yenimahalle ağlarını havalandırarak maçın skorunu 5-1 olarak tayin etti.

yalova-spor-termal-ciftlikkoy-belediyespor-yenimahallespor (5)yalova-spor-termal-ciftlikkoy-belediyespor-yenimahallespor (2)yalova-spor-termal-ciftlikkoy-belediyespor-yenimahallespor (3)yalova-spor-termal-ciftlikkoy-belediyespor-yenimahallespor (1)

Editör: Arda Yavuz