Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 2 büyük deprem, 11 ilde yıkıma neden olmuştu. Çınarcık Belediyespor’un taraftar grubu, deprem arasının ardından Yalova Süper Amatör Liginin 14. hafta Esenköy Belediyespor’la maçında depremzede çocuklar için maçın 4'üncü dakika 17'nci saniyesinde sahaya oyuncaklar attılar.

Karşılaşmanın 4'üncü dakika 17'nci saniyesinde tribünlerden deprem bölgesine gönderilme üzere atkı ve oyuncaklar atıldı. Atılan oyuncaklar, Çınarcık Belediyespor futbolcuları ve görevlileri tarafından toplandı. Karşılaşmayı 4-1’lik skorla Çınarcık Belediyespor kazanarak Yalova Süper Amatör Lig’de liderliğini sürdürdü.

Çınarcık Belediyespor taraftar grubu 6 Şubat'ta Kahramanmaraş̧ merkezli meydana gelen 7.7 'lik depremin yaralarını sarmaya ülkece devam ettiğimiz bugünlerde sarı siyah renklere gönül vermiş büyük Çınarcık Belediyespor taraftarı olarak depremden etkilenen küçük kardeşlerimizi, bir nebzede mutlu olmasını sağlamak adına böyle bir organizasyon yaptık. Sahaya atılan oyuncaklar inşallah depremzede kardeşlerimizin  yüzlerini bir parça da olsa güldürürse ne mutlu bize dediler.

İletişim:

Adres: Harmanlar  Mahallesi Belediye Sokak No:5 Çınarcık / YALOVA
Telefon : 444 04 77
Web Sitesi: www.cinarcik.bel.tr

Çınarcık Belediyesporlu Taraftarlar, Depremzede Çocuklar İçin Sahayı Oyuncaklarla Doldurdu (3)Çınarcık Belediyesporlu Taraftarlar, Depremzede Çocuklar İçin Sahayı Oyuncaklarla Doldurdu (2)Çınarcık Belediyesporlu Taraftarlar, Depremzede Çocuklar İçin Sahayı Oyuncaklarla Doldurdu (1)-1Çınarcık Belediyesporlu Taraftarlar, Depremzede Çocuklar İçin Sahayı Oyuncaklarla Doldurdu (1)

Editör: Uğur TEZCAN