Yalova İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen istihbari çalışmalar neticesinde; Çınarcık İlçesi Cumhuriyet Mahallesinde bir evde kumar oynatıldığı bilgisine ulaşıldı.

Alınan bilginin değerlendirilmesi üzerine; adli makamlardan alınan arama kararına istinaden 11 Kasım 2023 tarihinde saat 02.00 sıralarında belirlenen adrese düzenlenen operasyonda;  ev içerisinde büyük bir masa etrafında 31 kişinin kumar oynadığı tespit edilmiş, masa üzerinde ele geçirilen 24.500 TL, 300 ABD Doları paraya, 95 adet oyun pulu, bir adet oyun zarı ile iki adet hesap defterine el konulduğu öğrenildi.

Çocuk Müstehcenliği Ve Tacizi İle Mücadele Kapsamında 156 Şüpheli Yakalandı Çocuk Müstehcenliği Ve Tacizi İle Mücadele Kapsamında 156 Şüpheli Yakalandı

Evinde kumar oynatan şüpheli A.Ö. adlı şahıs hakkında “Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama” suçundan yasal işlem başlatılmış, kumar oynayan 31 kişiye toplam 125.705 TL idari para cezası uygulandı.

Yalova Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Yalova İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşımızın emniyet ve asayiş ile kamu düzenini sağlamak maksadıyla, bütün suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam edilecektir” denildi.

yalova-valilik-jandarma-cinarcik-kumar-baskin-operasyon (2)

Editör: Arda Yavuz