Bu durum üzerine bölgeye AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol ,Yalova Vali Yardımcısı Aziz Mercan, Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Ulaştırma Altyapı Bakanlığı Bursa 4. Bölge Müdürü Muhtesin Sevinç, Ulaştırma Altyapı Bakanlığı Yalova Bölge Liman Başkan’ı Deniz Kaya,Yalova İl Tarım Orman Müdürü Suat Parıldar,Çınarcık İlçe Tarım Müdürü Memet Hakan Demirhan, AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü,AK Parti Çınarcık İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve AFAD yetkilileri giderek oluşan zararı yerinde inceleyip, gerekli adımları belirlemek amacıyla çalışmalara başlandı. İnceleme yapan heyet, yıkılan barınakların etkilenen bölgelerdeki yerel balıkçıların yaşamını nasıl etkilediğini ve acil ihtiyaçları belirlemek üzere bölgede detaylı bir çalışma yürüttüler. Heyet, yıkılan barınakların tekneler üzerindeki etkisini analiz ederek, yerel yöneticilerle bir araya gelerek bir iyileştirme planı üzerinde çalışmaya başladılar. Yetkililer, bölgedeki balıkçıların yaşadığı mağduriyeti gidermek ve balıkçılık faaliyetlerini tekrar başlatmak için acil bir plan oluşturulacağını belirtti. Aynı zamanda, alınacak tedbirlerin bölge halkının güvenliği açısından da önemli olduğunu vurgulandı.

Yalova’da Bir Binanın Çatı Katında Çıkan Yangında 4 Daire Küle Döndü Yalova’da Bir Binanın Çatı Katında Çıkan Yangında 4 Daire Küle Döndü

yalova-cınarcık-korukoy-esenkoy-balıkcı-barınak-fırtına-hasar-inceleme (2)yalova-cınarcık-korukoy-esenkoy-balıkcı-barınak-fırtına-hasar-inceleme (3)

Editör: Arda Yavuz