Bölge Karma Maçlarının Programı Belli Oldu Bölge Karma Maçlarının Programı Belli Oldu

yalova-cinarcik-hersek-super-amator-kume-futbol-111. Haftada Kurtköyspor’u deplasmanda 3-0 deviren Sarı Siyahlılar ilk yarının son haftasında ise evinde Hersekspor engelini 2-0’lık skorla aştı. Teoman Parıltan’ın ekibi 3 puanı Sezer Bayrak ve Taylant Turhat’ın son bölümde gelen golleriyle kazandı. Çınarcık Belediyespor puanını 7’ye çıkartarak demir attığı son sıradan kurtuldu.

Esenköy sahasında oynanan mücadelede Muhammed Burak Tufan düdük çalarken, yardımcılıklarını Velat Evran ve Fatih Çetin üstlendi. İlk 45 dakika yoğun yağmur altında oynanırken her iki tarafta geliştirdiği atakları golle sonuçlandıramadı.

İkinci 45 dakikada ise nefesler tutuldu. Son bölümde ise heyecan doruğa çıktı. Karşılaşmanın 78. Dakikasında sahneye çıkan Sezer Bayrak attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golle şahlanan Çınarcık Belediyespor ikinci gol arayışına girdi. Dakikalar 82’yi gösterdiğinde Sarı Siyahlı ekibin golcüsü Taylant Turhat attığı şık golle maçın skorunu belirleyen isim oldu. Çınarcık Belediyespor böylelikle üst üste ikinci galibiyetini alarak devre arasına moralli girdi.

Editör: Arda Yavuz