Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak ile Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar’ın görev yerleri değişti. Buna göre Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak Altınova'ya, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar ise Çiftlikköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

Zeki Sitar Kimdir?

22/01/1968 yılı Trabzon ili Akçaabat ilçesinde doğdu. İlk ve Ortaokulu Çal Köyü´nde okudu. Lise öğrenimimi Trabzon Lisesi´nde tamamladıktan sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji bölümünü tamamladı. Pedagojik formasyon olarak 1994 yılında Ankara´nın Haymana ilçesi Kerpiç Köyü´nde öğretmenliğe başladı. Daha sonra Kastamonu Ağlı Nedime Kaya Ortaokulu´na atandı. 2000 yılında Yalova Altınova Fevziye İlköğretim Okulu´na naklen atandı. Müdür yardımcılığı ve Müdürlük görevlerinde bulundu. 2 yıl Şube Müdür Vekilliği yaptıktan sonra 19/06/2014 tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´ne atandı. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Nedim Karabacak Kimdir?

Vali Kaya, İcazet Merasimi'ne Katıldı Vali Kaya, İcazet Merasimi'ne Katıldı

1969 tarihinde Manisa Salihli de dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Salihli de tamamladı. 1993 Yılında Onsekizmart Üniversitesi Eğitim Fakültesi (Sınıf Öğretmenliği) bölümünden mezun oldu. İlk görev yeri olan Iğdır da müdür yardımcısı olarak başladığı yöneticilik görevine Manisa Gölmarmara, Manisa Salihli Yalova Çınarcık ta çeşitli okullarda okul müdürü olarak devam etti. 2020 yılında başladığı Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden ayrılarak. 11.06.2024 tarihinde Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başkadı. Evli ve 2 Erkek çocuk babasıdır.

Muhabir: Göktuğ Doğukan Yüksel