yalova-belediye-baskan-mustafa-tutuk-cocuk-atolye-calisma-somestr-tatil (1)Yalova Belediyesi Çocuk Tiyatrosu’nda ki atölyelerden ilki olan ‘Çim Adam Atölyesi’ çocukların katılımıyla gerçekleşti. Öğrenirken eğlenen çocuklar büyük bir ilgi ile çim adamlarını yaptılar. Salı günü ise çocuklar ‘Karagöz Hacivat Anahtarlık Atölyesi’ni gerçekleştirdiler. Danışman öğretmen gözetimiyle ahşap malzemeden oluşan Karagöz ve Hacivat yalova-belediye-baskan-mustafa-tutuk-cocuk-atolye-calisma-somestr-tatil (2)anahtarlıklarını büyük bir heyecanla renkli kalemlerle boyadılar. Çarşamba günü gerçekleştirilen atölyede ise ‘Mandala Boyama’ etkinliği vardı. Bardak altlığı şeklinde dizayn edilmiş ahşaptan mandalalar, çocuklar tarafından istedikleri şekilde boyandı. Perşembe gününe gelindiğinde ise ‘Kaşık Kukla Atölyesi’ ile birbirinden güzel kaşık kukla yaptılar. Sömestr Atölyelerinin son günü olan ‘Takı Tasarım Atölyesi’ ile çocuklar farklı boyutlarda ve renklerde olan boncuklarla kendilerine istedikleri bileklikleri yaptılar.

Termal Belediyesi’nde Kültürler Buluştu Termal Belediyesi’nde Kültürler Buluştu

Tüm hafta boyunca gerçekleştirilen birbirinden eğlenceli ve öğretici yönü yüksek atölyelerle çocukların sömestr tatiline anlam katmaya çalışan Yalova Belediyesi, aileler ve çocuklar tarafından beğeni topladı. Atölyelere katılım sağlayan Başkan Mustafa Tutuk, çocukların memnuniyetinin ön planda tutulmasının önemine vurgu yaparak; “Çocuklarımızın tatil döneminde hem eğlenmelerine hem de becerilerini geliştirmelerine katkı sağlamak istedik. Çocuklarını büyük bir ilgiyle atölyelere getiren velilerimize de teşekkür ederiz. Çocuklarımız için üretmeye devam edeceğiz” şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

yalova-belediye-baskan-mustafa-tutuk-cocuk-atolye-calisma-somestr-tatil (6)yalova-belediye-baskan-mustafa-tutuk-cocuk-atolye-calisma-somestr-tatil (5)yalova-belediye-baskan-mustafa-tutuk-cocuk-atolye-calisma-somestr-tatil (4)

Editör: Arda Yavuz