Çiftlikköy Belediyesi bir süre önce açıkladığı projelerinden birisi olan 500 Evler Muhtarlık ve Sosyal Tesis Binası'nın temelini düzenlenen törenle attı. Tesisin temel atma törenine CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, CHP İl Başkanı Özcan Özel ve çok sayıda vatandaşta katıldı. Burada açılış konuşmasını yapan Çiftlikköy Belediye Başkanı ve CHP Çiftlikköy Belediye Başkan adayı Metin Dağ, "Başkası vaat verirken biz 'yapacağız' dediklerimizin temelini atıyoruz. İşte Beşyüzevler'e yakışan sosyal tesis. Bundan bir kaç yıl önce Beşyüzevler'de yaşayan kadınlarımız bana geldiler ve 'biz artık hizmet almak istiyoruz' dediler. 'O zaman burayı mahalle yapalım, belediyecilik anlayışımızdan faydalanın' dedim. Beşyüzevler'i mahalle yaptık ve belediyecilik anlayışımızın nimetlerinden faydalandırmaya başladık. Yollarını tamamen yeniledik, kaldırımlarını yeniden inşa ettik. Şimdi de mahalle halkımızın hizmetine çok güzel bir sosyal tesis sunuyoruz. Başkaları gibi hayalleri vaat etmiyoruz. Yapacağız dediklerimizin temelini şimdiden atıyoruz. Temel atma törenimize katılan CHP Grup Başkanvekilimiz Sayın Muharrem İnce'ye, İl Başkanımız Özcan Özel ve diğer partililerimize, Beşyüzevler'in güler yüzlü, sevecen insanlarına çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Konuşmalar sonrasında yapılan duanın ardından tesisin temeline ilk harcı koyacak olan butona CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, CHP İl Başkanı Özcan Özel ve Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ bastı.

478 bin TL'ye mal olacak olan 3 katlı tesiste, tiyatro, kafe, çok amaçlı salon ve muhtarlık ofisi bulunacak. Tesis 160 iş gününde tamamlanarak teslim edilecek. 

Editör: TE Bilişim