16 Eylül Cumartesi günü 90. Yıl Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda erkek sporcular yıldızlar, gençler ve büyükler, kadın sporcular ise gençler ve büyükler kategorilerinde hedefi 12’den vurmak için ter döktü. Bir gün süren müsabakaların ardından yıldız erkekler kategorisinde Muhammed Tymor birinci oldu. Bu kategoride ikinciliği Tuna Dural, üçüncülüğü Utku Güven Kaygusuz, dördüncülüğü Miran Sarı kazandı.

Genç erkeklerde şampiyonluğu kazanan isim Ahmet Eymen olurken, ikinci sırada Abdullah Tymor, üçüncü sırada Yunus Emre yer aldı. Büyük erkekler kategorisinde şampiyonluğu Hüseyin Gider kazanırken, ikinciliği Esat Kuruçaylı, üçüncülüğü Nejat Güner kazanma başarısı gösterdi.

Genç kadınlarda şampiyonluk ipini Zehra Özdemir göğüslerken, büyük kadınlarda Cansu Erişken birinci, Nazile Dural ikinci oldu.

Dereceye giren Yalovalı sporcular, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Şehit Eren Bülbül Dart Şampiyonaları 1. Ayak müsabakalarında ter dökecekler.

Yalovalı Raketler Kürsüye Çıktı (1)Dartta Nefes Kesen Mücadele (4)Dartta Nefes Kesen Mücadele (3)Dartta Nefes Kesen Mücadele (2)Dartta Nefes Kesen Mücadele (1)

Editör: Rümeysa Şahin