Yalovaspor Kadın Futbol Takımı 6 Kez Fileleri Sarstı Yalovaspor Kadın Futbol Takımı 6 Kez Fileleri Sarstı

Amatör Saha-1’de oynanan müsabakada futbolseverler tek gol izlerken konuk ekip mücadeleyi 1-0 kazandı. Puanını 13’e yükselten Osman Yılmaz’ın ekibinde galibiyet golü penaltıdan Aydın Korkmaz kaydetti.
Karşılaşmada Muhammet Emin Aka, Sezer Arıcı ve Kaan Duman hakem triyosu görev yaptı. Mücadele dengeli başladı. Dakikalar 18’i gösterdiğinde Demirspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Aydın Korkmaz başarılı vuruşuyla golü attı. 1-0 geriye düşen Doğuşspor kalan bölümde etkili oldu. Siyah Beyazlılar genç oyuncularıyla geliştirdiği ataklarda golü koklasa da bir türlü başarılı olamadı. Demirspor devreye 1-0’lık üstünlükle girdi.
İkinci yarıda tempo daha da arttı. Doğuşspor beraberlik golü için bastırırken, Demirspor’da kontra ataklarla farkı arttırmanın hesaplarını yaptı. İkinci 45 dakikada da her iki takımda ataklarını golle sonuçlandıramadı. 90 dakikanın bitiş düdüğü geldiğinde ise Demirspor sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı.
yalova-dogusspor-ali-furkan-ozkantar-amator-lig-futbol (4)yalova-dogusspor-ali-furkan-ozkantar-amator-lig-futbol (2)yalova-dogusspor-ali-furkan-ozkantar-amator-lig-futbol (1)

Editör: Arda Yavuz