Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nin lideri olan ve adım adım Basketbol Süper Ligi’ne doğru ilerleyen Semt77 Yalovaspor, 31. Haftada güçlü bir rakibi ağırlayacak. 
Yeşil Kırmızılı ekibimiz bu sezonki ikinci mağlubiyetini aldığı Alagöz Holding Iğdır Basketbol’u bugün konuk edecek. 90. Yıl Spor Salonunda oynanacak mücadelenin hava atışı saatler 20:00’ı gösterdiğinde yapılacak.
Yalova Semt77 Erkek Basketbol Tbl Sampiyonluk Mucadele Igdir (3)TBF Youtube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak müsabakada Mesut Öztürk, Abdullah Koputan ve Atakan Kaymak hakem üçlüsü düdük çalacak. Ligin ilk yarısında kötü şartlar altında oynadığı mücadeleyi Semt77 Yalovaspor 91-86 kaybetmişti. Normal sezon şampiyonluğu için var gücüyle mücadele eden Yeşil Kırmızılı ekibimiz geçen hafta çıktığı Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne 77-66 mağlup olmuştu. Iğdır takımı ise Play-Off potasında yer almasına karşın üst sıraları zorlarken geçen haftayı tıpkı temsilcimiz gibi yenilgiyle tamamladı. 
Koç Faruk Beşok yönetiminde tam kadro olarak çalışmasını gerçekleştiren Yalova’nın dev adamları taraftar desteğini de arkasına alarak Alagöz Holding Iğdır Basketbol’u yenip son 3 haftaya hata yapmadan girmek istiyor.

Yeşilova Taraftarına Galibiyet İle Veda Etmek İstiyor Yeşilova Taraftarına Galibiyet İle Veda Etmek İstiyor

Yalova Semt77 Erkek Basketbol Tbl Sampiyonluk Mucadele Igdir (1)

Editör: Arda Yavuz