Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi kurum içi ve dışı eğitimlerine devam ediyor. Özel sağlık günleri ile ilgili bugüne kadar birçok etkinlik gerçekleştiren Hastane, bünyesinde “Diyabet Okulu” kurmuştu. Bu okul her ay eğitimler veriyor ve bu okulun Kasım ayı etkinliğini tamamlandı.

Eğitimlere Uzm.Dr. Müge Özcan, Diyabet Eğitim Hemşiresi Derya Taşçı, Uzm. Diyetisyen Mert Aşit, Fizyoterapist Harun Akkaş, Podolog Simge Koçyiğit katıldı. Diyabet hastalığının tanısı, tedavi yöntemleri, beslenmesi, egzersizleri, insülin kullanımı, hipoglisemi, diyabetin komplikasyonları, ayak bakımı gibi birçok konu hakkında bilgi verilerek eğitime katılan hastalara Diyabet Okulu Diploması verildi.

Yalova İl Sağlık Müdürü ve Yetkililer, Altınova Devlet Hastanesi'ni Ziyaret Etti Yalova İl Sağlık Müdürü ve Yetkililer, Altınova Devlet Hastanesi'ni Ziyaret Etti

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

yalova-egitim-arastirma-hastane-diyabet-okul-kasim-ay (3)yalova-egitim-arastirma-hastane-diyabet-okul-kasim-ay (5)yalova-egitim-arastirma-hastane-diyabet-okul-kasim-ay (2)

Editör: Arda Yavuz