Acarspor: 5 Doğanspor: 1
Yalova Süper Amatör Küme 21. Haftasında Acarspor ile Doğanspor kozlarını paylaştı. Ahmet Saraç sahasında oynanan maçı Sarı Lacivertliler 5-1 kazanırken, Sarı Kırmızılı ekip ise bitime bir hafta kala küme düştü.
Acarspor’un gollerine Yiğithan (2), Erdal, Batuhan ve Gürkan imza koyarken, bitime 1 hafta kala küme düşen Doğanspor’un tek golü penaltıdan Memet’ten geldi. Dakikalar 89’u gösterdiğinde Sarı Lacivertlilerde Serhat gördüğü ikinci sarı kart sonrası kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. 
Ahmet Saraç sahasında oynanan karşılaşmaya Acarspor istekli ve arzulu başladı. Küme düşme korkusu yaşayan rakibi karşısında Sarı Lacivertliler 7 ve 15. Dakikalarda golcü oyuncu Yiğithan’ın golleriyle 2-0 öne geçti. Ligde kalmak için 3 puan almak zorunda olan Doğanspor ise maça oldukça tutuk başladı. Maçta dakikalar 44’ü gösterdiğinde Erdal mükemmel bir gole imza attı ve takımını 3-0 öne geçirirken ilk devrenin de skorunu tayin etti.  Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna daha konsantre olan Doğanspor 79’da penaltı kazandı. Topun başına geçen Memet, Acarspor kalecisini avlayarak skoru 3-1’e getirerek farkı 2’ye indirdi.
Yediği gol sonrasında oyundan kopmayan  Sarı-Lacivertliler kalesinde gördüğü golden 4 dakika sonra Batuhan’la skoru 4-1 yaparak farkı yeniden 3’e çıkardı. Üst üste bulduğu gollerle kontrolü tamamen eline alan Acarspor, farkı daha da arttırmak için Doğanspor kalesine yüklenmeye devam etti. Mücadelenin 88. dakikasında gelişen ev sahibi ekibin atağında Gürkan attığı golle durumu 5-1 yaparak müsabakanın skorunu belirleyen isim olurken, ligin bitimine 1 hafta kala 13 puanda kalan Doğanspor ligden düşen ikinci takım oldu.
S.A.L.
Stat: Ahmet Saraç 
Hakemler: Serdar İla ***, Kadir Beyaz ***, A. Burak Daldal ***
Acarspor: M. Yargıcı ***, Hüseyin ***, Berk ***, Fırat ***, Erhan ***, Hasan ***, Gürkan ***, Batuhan ***, İlker ***, Yiğithan ***, Erdal ***
Doğanspor: K. Orbay **, Rıza **, Özcan **, Sezer **, Sinan **, Recep **, Tarık **, Gökhan **, Ferhat **, Mehmet **, İ. Erkam **
Goller: Dk.7-15 Yiğithan 2-0, Dk.44 Erdal 3-0, Dk.79 Memet (Pen) 3-1, Dk.83 Batuhan 4-1, Dk.88 Gürkan 5-1
Kırmızı Kart: Dk.89 Serhat (Acarspor)
Editör: TE Bilişim