Milli sporcumuz Ece Haraç partneri Özge Yılmaz’la çift kadınlar maçında Mısırlı Helmy/ Alhodaby çiftine 3-1 yenilerek bu kategoride elendiler. Ayrıca Mix çiftlerde Sibel Altınkaya ile birlikte mücadele eden İbrahim Gündüz Romen cift Bernadette SZOCH/Ovidio LONESCU Çiftine 0-3 yenilerek madalya şansını yitirdiler.

Kadınlar ferdi maçlarda Sporcumuz Özge YILMAZ 1. Tur maçında Arjantinli Camila AGUERRES'i 4-1 yenerek adını en iyi 64 sporcunun arasına yazdırdı. İkinci gün müsabakalarında Romen Andrea Dragoman'la karşılaşan Özge maçtan 4-0’lık yenilgiyle ayrılırken turnuvayı en iyi 64 sporcu arasında yer alarak tamamladı.

Sporcumuz Sibel Altınkaya ise 1.tur maçında İspanyol sporcu Maria XİAO ya 0-4 yenilerek elenmiş oldu.

Diğer mix çiftler maçında Talha Yiğenler / Özge Yılmaz ikilisi Alman Dang Qiu / Nina Mittelham çiftine 1-3 yenilerek elendiler.

Kadınlar Çift maçında Sibel Altınkaya /Simay Kulakçeken çifti Khalukova/Narkulava çiftini 3-0 mağlup edip son 32 arasına kaldı. Sonraki gün Çin Taipeli Li Yu Jhun / Chen I- Ching karşısına çıkan Sibel ve Simay mücadeleyi 3-0 kaybetti. Bu sonuçla iki sporcu en iyi 32 maçında turnuvaya veda etti.

Ece ve İbrahim Durban’da Ter Döküyor (3)Ece ve İbrahim Durban’da Ter Döküyor (4)Ece ve İbrahim Durban’da Ter Döküyor (2)

Editör: Rümeysa Şahin