Çiftlikköy’de sportif, kültürel ve sanatsal alanlarda açılan ve her yaştan Çiftlikköylü’nün  rağbet gösterdiği kursların bu yıl tiyatro, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, gitar ve bağlama dallarında açılacağı belirtildi.

2012 -2013 Eğitim Öğretim Döneminde açılacak kurslarla ilgili bilgilendirmede bulunan  Çiftlikköy Belediyesi Kültür Merkezi Müdürü Tamer Balkaş, ”Bu yıl Kültür Merkezi bünyesinde açılacak Tiyatro, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, gitar ve bağlama branşlarının dışında Çiftlikköy Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa olarak merkezimizde çeşitli branşlarda kurslar düzenlenecek.

Halk Eğitim Merkezi tarafından resim, çini, ebru, cam altı resmi, İngilizce, Arapça, Osmanlıca kursları açılacak. Kurslara katılmak isteyen vatandaşların Kültür Merkezine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Ayrıca Kültür Merkezimizin 352 81 14 ve Halk Eğitim Merkezi’nin 352 77 72 numaralı telefonlarından bilgi alınabilir. 
Kurslarımız 15 Ekim’de start alacak. 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında Kültür Merkezimiz bünyesinde açılacak olan kurslara başvuruları bekliyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim