Taşköprü Okulu'nda ilçe yöneticilerinin katılımı ile eğitim toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, Kaymakam Cengiz Karabulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir, Şube Müdürü Gözde Paköz, Taşköprü Okulu idarecileri ve öğretmenleri, Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı, Okul Meclis Başkanı, Taşköprü Belediye Başkan Vekili Mustafa Bak, Merkez Mahalle Muhtarı Celal Karabulut ve Yeni Mahalle Muhtarı İsmet Aydın katıldı.

Toplantı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir'in açılış konuşması ile başladı. Beşir konuşmasında, asıl hedefin paydaşlarla birebir paylaşımda bulunmak olduğunu belirtti. Kaymakam Cengiz Karabulut ise yaptığı konuşmada; eğitim sisteminin en önemli parçası olan öğretmenlerle birlikte olmak, sorunları yerinde tespit edebilmek için bu toplantıları yaptıklarını dile getirdi.

Ardından Okul Müdürü, okul hakkında yaptığı sunumda sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler, EBA ve Dyn-Ed kullanımı, okulda alınan İSG önlemleri konusunda ayrıntılı bilgiler verdi. Öğrencilerin geçmiş yıllardaki liselere geçiş sınavlarındaki başarılarını aktardı. Branş öğretmenleri de branşlarıyla ilgili bilgiler verdiler, okulda ekip ruhuyla hareket ettiklerini ve bu durumun da başarıyı getirdiğini belirttiler.

Taşköprü Belediye Başkan Vekili Mustafa Bak, Merkez Mahalle Muhtarı Celal Karabulut, Yeni Mahalle Muhtarı İsmet Aydın ve Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı da söz alarak okulla ilgili memnuniyetlerini dile getirdiler ve çalışmaları nedeniyle okul yönetimine, öğretmenlere teşekkür ettiler. Kaymakam Cengiz Karabulut, toplantının sonunda, eğitime desteklerinin devam edeceğini ve kaymakamlık olarak her zaman eğitimcilerin yanında olacaklarını belirterek toplantıya katılanlara teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim