Siyah-Beyazlı ev sahibi ekibin gollerine Efe, Kamuran ve M. Tugay imzasını attı. Sarı Kırmızılı ekibin eşitlik golleri ise Ali, Gökhan Caner ile Abdullah'dan geldi.  Doğanspor'da 77. dakikada Ali, 84'de ise Emre gördükleri kırmızı kartla cezalı duruma düşerken, Elmalıkspor kalecisi Kader ise yediği kötü gollerle takım arkadaşlarını çıldırttı.

Ahmet Saraç sahasında oynanan maç yüksek tempoda başladı. Maçta dakikalar 3'ü gösterdiğinde Doğanspor'dan Ali kaleye yaklaşık 40 metre mesafeden çıkardığı bazukayı, Elmalıkspor kalecisi Kader çelemeyerek topu ağlarında gördü ve Sarı Kırmızılı ekip 1-0 öne geçti. Bu golden sonra tempo düşerken, Elmalıkspor beraberliği Doğanspor ise kontra ataklarla farkı arttırmanın hesaplarını yaptı.

Müsabakanın 43. dakikasında gelişen konuk ekibin atağında Gökhan Caner durumu 2-0 yaparak ilk yarının skorunu tayin etti.

İkinci yarıya 2 farkı yenik durumda olan Elmalıkspor atak başlayarak 47'de golcüsü Efe ile skoru 2-1'e taşıdı.  Bulduğu golle şahlanan Siyah Beyazlılar 68'de Kamuran ile 2-2'lik eşitliği yakaladık.  Peş peşe goller sonrasında iyice baskısını arttıran Elmalıkspor dakikalar 74'ü gösterdiğinde maestrosu Muhammed Tugay'ın şık golüyle 3-2 öne geçti.  Bu gollerin ardından Doğanspor'da önce Ali, 77. dakikada sonrasında ise Emre 84'de kırmızı kartla takımlarını 9 kişi bıraktılar. Eksik olmasına karşın oyunda tutunmaya devam eden Sarı Krımızılılar 90. dakikada geliştirdiği atakta Elmalıkspor kalecisi Kader'in yaptığı hatayı iyi değerlendiren Abdullah meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve skoru 3-3 olarak tayin etti.

 

Stat: Ahmet Saraç

Hakemler: Serdar İla ***, Tolga Atasever ***, Batuhan Akkuş ***

Elmalıkspor: Kader *, Kamuran ***, Ozan **, Sergen **, Tolgahan **, Efe ***, Mert **, M. Tugay ***, Tayfun **, Erçin **, Şakir **

Doğanspor: K. Orbay **, Umut **, Mert **, Gökhan Bulut **, Abdullah **, Serkan xx, Emre *, Mehmet **, Ali ***, Gökhan Caner ***, Beşir **

Goller: Dk.2 Ali 0-1, Dk.43 Gökhan Caner 0-2, Dk.47 Efe 1-2, Dk.68 Kamuran 2-2, Dk.74 M. Tugay 3-2, Dk.90 Abdullah 3-3

Kırmızı Kartlar: Dk.77 Ali, Dk.84 Emre (Doğanspor)

Editör: TE Bilişim