Hakem Akademisi, 81 İlde Online Eğitim Fırsatı Sunuyor Hakem Akademisi, 81 İlde Online Eğitim Fırsatı Sunuyor

HDI Sigorta Yalova VİP Genel Menajeri Alper Erin, 2023-2024 sezonunda bu takım düşer diyenlere en güzel cevabı takım olarak Play-Off’lara kalıp son topa kadar mücadele ederek verdiklerini söyledi. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi(TKBL)’nde Normal sezonu sekizinci sırada bitirip çeyrek finalde Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’la eşleşen Turuncu Sarılı ekibimiz ikinci maçı 78-77 kaybederek elenirken Yalova basketbolunun saygın isimlerinden takım menajeri Erin,” Kısmet buraya kadar” dedi. 
Kadın basketbolunda Yalova’yı başarıyla temsil eden VİP, 2023-2024 sezonunu Gürespor’la oynadığı Play-Off çeyrek finalleriyle tamamladı. 
Yalova Vip Hdi Sigorta Sezon Play Off Genel Menejer Degerlendirme (2)“Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”
Kulüp olarak en güzel cevabı her zaman parkede verdiklerini hatırlatan HDI Sigorta Yalova VİP Genel Menajeri Alper Erin, “Bir sezonun daha sonuna geldik. Lig başında ‘bu takım düşer’ diyenlere gereken cevabı hep birlikte verdik. İnişli çıkışlı bir sezon oldu. Almamız gereken maçları kaybettik, ‘kaybederler’ dedikleri maçları aldık ve herkesin beklentisinin aksine 8’li finallere kaldık. Daha iyi bir noktada da olabilirdik ama kısmet buraya kadarmış. Tüm oyuncularımızın eline, emeğine ve azminize sağlık. Tüm sporcu arkadaşlarıma, sezon boyunca görev alan teknik ekibe ve yönetim kurulumuza teşekkür ederiz” diye konuştu. 

Editör: Arda Yavuz