Sarı Kırmızılı ekip saha ve seyircisi önünde ağırladığı son sıradaki 1973 Tokmakspor’u 11-1 gibi skorla devirmeyi başardı.
Erkan Kılavuz’un ekibi 3 puanı Muhammed Furkan Kıral(3), Furkan Kusuk(2), Burak Şenol(3), Mustafa Köken, Doğukan Şen ve Ahmet Harun Sanır’ın golleriyle kazandı. Altınova temsilcisinin tek sayısına Arda Şenol imzasını attı.
Taşköprü Gökhan Güney Sahasındaki mücadeleyi Melih Tan yönetirken yardımcılıklarını Kaan Duman ve Yunus Bitken üstlendi. Karşılaşmaya Taşköprüspor rüzgar gibi başladı. 8. Dakikada Sarı Kırmızılı ekip Muhammed Furkan Kıral’ın golüyle öne geçti. Bu golden sadece 3 dakika sonra Taşköprü’de savunmanın bel kemiği Furkan Kusuk sahne aldı. 2 farklı geriye düşen 1973 Tokmakspor, 19. Dakikadaki atağında Arda Şenol’la golü bularak oyuna tutunmaya çalıştı. Ancak taraftarına 3 puan armağan etmek isteyen Erkan Kılavuz’un öğrencileri ilk yarıda dur durak bilmedi. 25. Dakikada Burak Şenol attığı golle farkı 2’ye çıkarttı.
41’de Mustafa Köken ve 45+3’te günün yıldızlarından Muhammed Furkan Kıral’la goller bulan Taşköprüspor devre arasına 5-1 önde girdi. Gol sağanağı ikinci yarıda da devam etti. Sarı Kırmızılılar 47’de Burak Şenol’la bir gol daha bulmayı başardı. Dakikalar 60’ı gösterdiğinde Furkan Kusuk bir kez daha sahne alan isim oldu.
Bu golden sadece 3 dakika sonra Doğukan Şen, 5 dakika sonra Buraş Şenol ve 9 dakika sonra Muhammed Furkan Kıral peş peşe gollerle Tokmakspor’u bozguna uğrattı. Mücadelede son sözü ise 76’da Ahmet Harun Sanır söyleyerek skoru 11-1 olarak tayin etti.






