Geçmişten günümüze değişen moda anlayışında tabular, cinsiyetler arası sınırlar ortadan kalkıyor. 2023 yılı erkek modasına dair gazetemize detaylı bilgiler veren 10 Numara Giyim’in sahibi Aziz Demir, “Biz 10 Numara Giyim olarak her ne kadar erkek giyim üzerine profesyonelleşsekte tarz olarak bildiğiniz üzere ‘Street fashion’ yani sokak trendi, giyimi olarak cinsiyet ayırmaksızın rahat, ferah günümüzü yakalayıp geleceğe de modaya da ayna olmaya çalışıyoruz ve bunu ilke edinmekteyiz. Bizim müşteri portföyümüz daha cool ve marjinal olduğu için rahat hissettiği her şeyi dolabında bulabilirsiniz. Genellememekle beraber kış aylarında kapşonlu sweatler, bahardan itibaren farklı kalıplarda olabilen t-shirtler ve alt grupta jogger, boyfriend, baggy kalıp jeans ve eşofmanları sıralayabiliriz” şeklinde konuştu.

“Günümüz trendi yavaş yavaş eskiye yöneliyor”

Moda anlayışının zamanla geçmişe yöneldiği ifade eden Demir, “Günümüz trendi yavaş yavaş eskiye yöneliyor. Yani daha rahat ve bol kalıplara. Üst gruplarda owersize kesim ve daha salaş kalıplar rehabet görüyor. Alt grupta da yine bol eşofmanlar hatta yarı şalvar modeller çok revaçta. Jeans modellerde ise yeni yeni baggy ve boyfriend (havuç kesim) kalıplar beğeniliyor. Öncelikle müşteri portföyümüzü tek bir kesim ve kalıba sokarsak yanlış yapmış oluruz. Eskiye dönüş diyebiliriz şu anda. Bundan 10 sene öncede rahat cool kalıplar ve hatta bir dönem halk arasında da Hip-Hop tarzı çok moda idi. Sonrasında dar kesim jeansler ve kalıplar revaçta olurken son iki-üç yıldır owersize üst grup rahat kalıplar ve rahat kalıp alt gruplar takdir görmekte” ifadelerini kullandı.

“Biz birlikte 10 numarayız”

Kaliteye önem verdiklerinin altını çizen Demir fiyatlar ile ilgili de şunları ekledi: “Fiyat, kalite performansı ile paralel değişkenlik gösteren bir gerçektir. Bu noktada müşterilerimize kesinlikle kaliteden taviz vermemekle beraber en uygun şekilde fiyat politikası izlemeye çalışıyoruz. Bunu bayramda da dahil olmak üzere 2.ürün etiket yarısı kampanyası yaparak da samimiyet noktasında gösterdiğimizi düşünüyorum. Her sektörde olduğu gibi bizim sektörümüzde dövize entegre şekilde çalıştığından etkilenmiyor değil. Ancak gelinen noktada biz kendi satış karımızdan feragat ederek müşterimize verilen hizmeti aksatmadan kendi ticaretimize de devam edecek şekilde yürütmeye çalışıyoruz. Bu noktada müşterilerimizin teveccühü de verdiği reaksiyonlarda doğru yolda olduğumuzu göstermekte sağ olsun, var olsunlar. Biz birlikte 10 numarayız” diyerek sözlerini noktaladı.

ADRES: Rüstem Paşa, İsmet Acar Cd. No:10C, 77100 Merkez/Yalova

HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN

ERKEK GİYİMİNDE 10 NUMARAYIZ (8)ERKEK GİYİMİNDE 10 NUMARAYIZ (9)ERKEK GİYİMİNDE 10 NUMARAYIZ (6)ERKEK GİYİMİNDE 10 NUMARAYIZ (7)ERKEK GİYİMİNDE 10 NUMARAYIZ (4)ERKEK GİYİMİNDE 10 NUMARAYIZ (5)ERKEK GİYİMİNDE 10 NUMARAYIZ (2)ERKEK GİYİMİNDE 10 NUMARAYIZ (1)

Editör: Rümeysa Şahin