Ali Efe Dümeni Manisa’dan, Çayırova’ya Çevirdi Ali Efe Dümeni Manisa’dan, Çayırova’ya Çevirdi

Çiftlikköy Belediyespor’un Milli yıldızı Dünya Güreş Birliği(UWW) tarafından 2023 yılının en iyi çıkış yapan kadın güreşçisi seçilen, Dünya Şampiyonu Buse Tosun Çavuşoğlu’nun yanı sıra son Türkiye şampiyonu Termal Belediyespor’dan Zerda Demir, Tuğba Demir, Emine Çakmak, Şevval Çayır ve Melisa Sarıtaç’ta bulunuyor.
2024 yılında yapılacak Paris Olimpiyat Oyunları’na da hazırlanan minderin sultanlarını Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Şeref Eroğlu ve Türkiye Güreş Federasyonu Teknik Kurul Başkanı Niyazi Özçelik ziyaret ederek 2024 yılında yapılacak organizasyonlar için başarı dileklerini iletti.
Bilindiği gibi Çiftlikköy Belediyespor’dan Buse Tosun Çavuşoğlu Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da gerçekleştirilen Dünya Güreş Şampiyonası’nda 68 kiloda altın madalya kazanıp 2024 Paris Olimpiyat Oyunları için vizesi almıştı.
11-12 Aralık 2023 tarihleri arasında Çorum Yeni Atatürk Spor Salonunda düzenlenen Mahmut Atalay Büyük Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası’nda mindere çıkan Termal Belediyespor’dan Zerda Demir, Tuğba Demir ve Şevval Çayır altın, Emine Çakmak ve Melisa Sarıtaç gümüş madalya kazanmıştı. 

Editör: Arda Yavuz