Kahramanmaraş İstiklalspor’da top koşturan Kaan Parıltan’dan gelen haberle büyük sevinç yaşayan Yalova spor kamuoyu ilimizde 2012-2013 ve 2016-2017, 2017-2018 sezonlarında çalışan deneyimli teknik adamdan gelen ölüm haberiyle sarsıldı. Ülkemiz 6 Şubat günü saat 04.17’de Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7’lik ilk depremin ardından saat 13.24’te Elbistan ilçesinde yaşanan 7.6 büyüklüğündeki ikinci depremle sarsılırken üzücü haberlerle de gelmeye devam ediyor.

Yalovaspor ve Çınarcık Belediyespor’da görev yapan Ramazan Boşnak’ın yaşadığı Kahramanmaraş 'da enkaz altında cansız bedenine ulaşıldı.

Deneyimli teknik adam 2012-2013 sezonunda Süper Amatör Kümede Yalovaspor’da Ahmet Yılmaz’ın yardımcılığını yaparken önce şampiyonluk yaşamış ardından Yeşil Kırmızılı ekibin Play-Out maçı sonrasında Bölgesel Amatör Lige yükselmesinde pay sahibi olmuştu.

Ardından yolu yine Yalova’ya düşen Boşnak 2016-2017 sezonunda Çınarcık Belediyespor’da yardımcı antrenörlük görevine getirilmiş sezonun kalan kısmında takımın başına geçmişti. Ramazan Boşnak bir sonraki sezon ise Sarı Siyahlı ekiple şampiyonluk mücadelesi vermişti.

BAL’ın İkincileri Riva’da Bir Araya Geldi BAL’ın İkincileri Riva’da Bir Araya Geldi

Tecrübeli teknik adam daha önce Bandırmaspor, Akseki Aroma Gençlik ve Spor, Yeni Ereğlispor, Cizrespor, Beykoz 1908 A.Ş., Kahramanmaraşspor A.Ş., Yalovaspor ve son olarak Çınarcık Belediyespor takımını çalıştırdı.

Editör: TE Bilişim